Emilia Ghinescu a primit un cadou neobișnuit din partea soțului. Un Moș Crăciun atipic, anul acesta!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi, Emilia Ghinescu (44 ani) are multă treabă în această perioadă și mai ales în luna decembrie când este foarte mult de cântat pe la concerte și evenimente. 

Emilia Ghinescu a mărturisit pentru Click! faptul că mai are timp și de casă și copii. În plus, se pare că în această sâmbătă o mai așteaptă un eveniment special: tăierea porcului! Soțul cântăreței s-a gândit să îi facă un cadou mai special așa că îi dă de treabă!

Citește și: Ce intervenţii estetice au divele muzicii populare. Maria Constantin, Lavinia Furtună și Emilia Ghinescu au mare grijă de felul în care arată

Cât de ocupată va prin aceste sărbători de iarnă și unde aveți treaba de Crăciun și de Revelion?

De Crăciun și de Paște niciodată nu plec de acasă. Sunt împreună cu copiii, cu familia, iar de Revelion am să cânt în Spania, la Madrid, unde îi aștept pe toți românii din Diaspora să vină acolo. Este o comunitate foarte mare și foarte frumoasă de români în Madrid și sunt într-adevăr și multe restaurante românești, cu siguranță toți au pregătit surprize, dar românii se împart și în  funcție de preferințele lor așa că eu îi aștept în  număr cât mai mare acolo.

Vezi și: 5 folcloriste celebre, bombe-sexy la plajă! Emilia Ghinescu, Vlăduța Lupău, Olguța Berbec, fără ie și catrință!

Emilia Ghinescu, vacanță după sărbători

Rămâneți în Spania după Revelion, ca să continuați vacanța?

Nu rămân în Spania după Revelion, abia aștept să mă întorc acasă  pentru că fetele rămân acasă, ne împărțim sarcinile. Soțul rămâne cu fetele acasă, eu plec cu băiatul, cu Andrei (25 ani).

Plecăm pe 31 decembrie și ne întoarcem pe 1 ianuarie,  adică nu o să avem timp să ne bucurăm foarte mult de vacanță pentru că de ani de zile eu  tot cânt și pentru mine e o zi obișnuită ca toate zilele.

Ei au vacanță foarte puțin după sărbători, încep foarte repede școala, în săptămâna următoare, ca atare nu vom putea nici pleca pentru că este  și foarte aglomerat la noi în țară cu Crăciunul și sărbătorile pe rit vechi și eu trebuie să rămân în țară până la Sfântul Ion, până pe 7 ianuarie.

Nu am cum să plec de aici, o să am de cântat. Ei o să înceapă școala. Mă gândesc că în vacanța  din februarie, când au puțin mai mult liber să mergem să ne bucurăm puțin de munte, să schieze copiii, dacă o să avem noroc să prindem zăpadă undeva.

Vezi și: Ei sunt soliştii populari cu «lipici» la televiziuni. Valentin Sanfira, Emilia Ghinescu şi Grigore Gherman au propriile emisiuni

La Emilia Ghinescu a venit deja Moșul: i-a adus un porc!

Vin sărbătorile în puțin timp! Gătiți de Crăciun? Aveți timp?

De Crăciun gătesc chiar foarte mult! Îmi place să am masa plină de de toate. Nu mănânc eu foarte mult, cu mâncarea stau foarte prost. În sensul că mănânc foarte puțin, mai ales acum de când am slăbit, foarte puțin mănânc.

Cred că s-a obișnuit organismul așa, nu știu ce să zic, că până și eu mă mir de cantitatea de mâncare pe care o mănânc dar îmi place să am pe masă de toate! 

Stăm la casă dar în zona Piteștiului, soțul mi-a făcut o bucurie anul acesta, a cumpărat un porc și a zis că vrea să îl tăiem acasă, măcar de dragul obiceiului și cred că o să-l tăiem săptămâna asta, sâmbătă, când mă întorc eu de la Suceava, iar de tot ce înseamnă pregătiri, cârnați, tobă și așa mai departe, se ocupă mama cu bunica și cu soacra mea.

Eu nu știu să fac. Însă tot ce ține de masa de Crăciun, sarmale, ciorbă, salate, prăjituri, absolut toate, eu le fac! Cozonaci! Toate trec prin mâinile mele!

Din păcate: Emilia Ghinescu, mărturii cu ochii în lacrimi despre divorţ: «Copilul mi-a zis să mă întorc la tatăl lui»

Emilia Ghinescu, o bucătăreasă iscusită!

Deci sunteți responsabilă cu cozonacii!

Bineînțeles că fac cozonaci! De ce fac cozonaci? Pentru că eu nu mănânc cozonacul decât dacă nu are nimic în el, fără umplutură, trebuie să fie coca goală. Îl fac pentru mine, trebuie să fie unul fără nimic înăuntru, și eu și fata mijlocie la fel îl mâncăm, fără nimic, iar soțul mănâncă cu cât mai multă umplutură.

Așa că trebuie să facem coca pentru 2 cozonaci care să aibă toată umplutura pregătită și unul care să fie simplu. Doi așa, doi așa, altfel nu avem cum să facem! Mie îmi place foarte mult așa, deși nu îmi place iarna.

Sărbătorile, însă, sunt lucrul care îmi alină sufletul și mă fac să trec mai ușor peste perioada asta friguroasă și rece pentru că în rest, nu-mi place nimic din iarnă, nu-mi plac sporturile de iarnă, nu-mi place să stau în frig dar când e perioada sărbătorilor sunt așa de liniștită și fericită și când văd luminițe și copii care colindă și ascult colinde,  îmi place extraordinar de mult toată atmosfera și de acasă.

Mai vezi și: Emilia Ghinescu a încins plaja! Cum se menține în formă, la 43 de ani

Au copiii preferințe în ceea ce privește cadourile pentru Crăciun?

În primul rând, cu cei mari vorbesc altfel, pentru că sunt mari și îmi doresc să le iau ceva ce le și trebuie și le și place, pentru că au preferințe, bineînțeles. Eu cu fata mijlocie mă ocup de cadouri, cu Erica, ea face 17 ani în luna martie. Luăm pentru toată lumea. Tot cu ea mă ocup să le și împachetăm și să le și distribui în noaptea de Ajun.

Iar Anastasia (7 ani) îi scrie scrisoare Moșului și Moșul se conformează la ce a cerut ea, bineînțeles dacă nu sunt cerințe exagerate, în număr mare, pentru că în general ea are obiceiul de a trece acolo o mulțime de lucruri, din toate câte ceva însă îi explicăm că Moșul trebuie să ajungă și la alți copii cu cadouri, nu poate să vină numai la ea.

Urmărește și: Emilia Ghinescu, de la solistă de muzică la afaceristă de succes: «Mă ocup și îmi place foarte mult»

Emilia Ghinescu, darnică în ceea ce privește cadourile de Moș Crăciun

Emilia Ghinescu ce își dorește în mod special acum, de sărbători?

Mie îmi place mai mult să fac eu cadouri și să văd oamenii dragi mie cum se bucură de cadourile pe care le fac eu. Dar atunci când mergem la cumpărături sau dacă cumva văd ceva care îmi place, îmi cumpăr.

Acum de Crăciun, copiii și-au dorit niște cizmulițe mai speciale,  le-am cumpărat și lui Andrei și Ericăi ceva pentru schi și am văzut și eu pentru mine și am zis că trebuie să îmi comand și eu chiar dacă nu merg la schi, merg cu ei pe pârtie și îmi trebuiesc. Mi-am făcut așa, singură, un cadou. Dar îmi place tare mult să îi văd pe ei că se bucură și sunt fericiți!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net