Emilia Ghinescu, de la solistă de muzică la afaceristă de succes: «Mă ocup și îmi place foarte mult»

Ultima actualizare:

În perioada pandemiei, Emilia Ghinescu s-a lansat în afaceri. O decizie luata cu mult curaj, dar care în timp s-a dovedit a fi o idee foarte bună. În centrul Piteștiului, artista și prietena ei,  Anca, au deschis un salon de înfrumusețare. Investiția în aparate și în renovarea spațiului a costat 300.000 de euro. "Îi mulțumesc soțului meu pentru că a avut încredere în mine", ne-a spus celebra solista de muzică populară.

image

Este frumoasă, talentată, o voce inconfundabila în sfera folclorului și iată că a demonstrat că are și veleități în domeniul business. Emilia Ghinescu a deschis anul trecut un salon de înfrumusețare în centrul Piteștiului. Soțul artistei a sprijinit-o financiar și a îndemnat-o să facă această afacere, într-un moment delicat din viața ei.

Citește și Emilia Ghinescu, mărturii cu ochii în lacrimi despre divorţ: «Copilul mi-a zis să mă întorc la tatăl lui»

"Soțul meu m-a ajutat foarte mult. În pandemie, noi artiștii am fost vitregiți, nu am avut concerte și, financiar vorbind, nu a fost deloc bine. Atunci soțul meu a spus că vrea să îmi facă un cadou. Cu banii lui m-a ajutat să deschid această afacere în domeniul frumuseții", a declarat pentru Click! Emilia Ghinescu.

Emilia Ghinescu are planuri mari pentru salonul de înfrumusețare

Iată că investiția nu a fost deloc mică. Ba, din contră, foarte mare, iar o importanță deosebită a avut-o prietena ei, Anca, deținătoarea spațiului. 300.000 de euro a băgat doar în aparatură și în renovarea spațiului.

"Investiția doar în aparatură a fost de peste 200.000 de euro. Plus amenajarea a fost vreo 65.000 de euro. Salonul se află într-o vilă situată în centrul Piteștiului, avem un spațiu generos, un etaj întreg. Sunt asociată cu prietena mea, Anca, ea are spațiul acesta atât de frumos. Aparatele sunt doar pe remodelare corporală și îngrijire facială și am adus tot ce am încercat eu și a dat rezultate pe mine.

Citește și Ce intervenţii estetice au divele muzicii populare. Maria Constantin, Lavinia Furtună și Emilia Ghinescu au mare grijă de felul în care arată

De-a lungul timpului, am încercat foarte multe aparate, însă doar unele au fost foarte bune. Am făcut alegerea corectă prin prisma experiențelor. În Pitești doar eu am anumite aparate performante, iar clientele se pot bucura de cele mai bune rezultate. Faptul că vin din ce în ce mai multe persoane și suntem recomandați, este de înțeles că suntem de calitate. Intenționez să o transformăm în clinică, să colaborăm cu medici esteticieni și nutriționiști", ne-a mai spus Emilia. Deși a început cântările, Emilia își găsește timp sa meargă și la salon și să se ocupe de el.

"Avem o echipa foarte bună și ne ocupăm împreună de tot. Chiar dacă a început perioada cântărilor, eu în timpul zilei merg la salon, mă ocup și îmi place foarte mult", a conchis artista.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net