Cum se întreține Emilia Ghinescu! Secretul siluetei îndrăgitei artiste: „Mă ajută foarte mult la digestie, este un probiotic...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

La 45 de ani și 3 copii, un băiat de 26 de ani, o fată de 18 și încă o fetiță care a împlinit recent 8 ani, Emilia Ghinescu este într-o formă de zile mari.

Are un program extrem de încărcat, dar asta nu înseamnă că nu are timp să se ocupe de ea și să se mențină așa cum trebuie. Artista merge des la sala de sport, însă reporterii Click! i-au aflat adevăratul secret!

Pentru unii poate părea însă ceva mai neobișnuit dar pentru Emilia Ghinescu a devenit deja un stil de viață. Interpreta de muzică populară ne-a mărturisit că mănâncă foarte mult dar asta nu se vede oricum. De ce? Ne-a mărturisit chiar ea!

Mănânc foarte mult în sensul că, ce vă spun acum, mănânc produsul respectiv. Mănânc foarte mulți castraveți murați și foarte multe murături și foarte multă varză murată. Și îmi încep dimineața cu un castravete murat și beau zeama de la castraveți.Deci mănânc câteodată câte un borcan de castraveți. Mă ajută foarte mult la digestie, este un probiotic foarte bun. În general murăturile sunt foarte bune probiotice și mă ajută foarte mult. Și înainte de fiecare masă, la fel. Mănânc ori o murătură, ori varză murată, ori o legumă, ori ceva. Adică nu mănânc mâncarea. Întâi mănânc legumele și după aia mănânc partea de carne”, ne-a povestit Emilia Ghinescu despre obiceiul pe care și l-a creat. Artista face, de altfel și foarte mult sport!

Și mă ajută foarte mult la digestie și îmi și umple stomacul în același timp. Adică mai mănânc foarte puțin după aceea. În general mănânc puțin. Cantitatea de mâncare pe care o am este una mică. Pentru că mâncând mult, lărgeși stomacul.  Și fac foarte mult sport. Foarte mult cardio, foarte mult sport.  Stau undeva la două ore în sală, antrenament de forță. Și cam 30 de minute de cardio”, ne-a mai mărturisit Emilia Ghinescu, care arată ca o adolescentă în hainele mulate cu care obișnuiește să meargă la sala de sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net