Emilia Ghinescu, mesaj sfâșietor pentru un cunoscut artist care s-a stins din viață: „Câte mai aveai de spus... câte mai aveai de trăit”

Artiștii din România sunt în doliu de când Florin Decuseară, un cântăreț în vârstă de 46 de ani din Constanța a murit din cauza unei tragedii neașteptate. Interpretul care lucra și la Centrala Nucleară de la Cernavodă, s-a stins din viață după ce a căzut în gol, în timp ce se afla la muncă.

Emilia Ghinescu, mesaj dureros după moartea unui cântăreț cunoscut
Emilia Ghinescu, mesaj dureros după moartea unui cântăreț cunoscut

Emilia Ghinescu: „Câte mai aveai de trăit...”

Florin Decuseară și-a lăsat familia și rudele îndurerate, dar și colegii de breaslă care îl plâng neîncetat. Artiștii celebrii care l-au cunoscut și au avut ocazia să cânte alături de el, și-au exprimat regretul și au publicat mai multe mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. Printre cei care îl plâng acum pe interpret se numără și Emilia Ghinescu, care a postat  un mesaj sfâșietor pe contul ei de Instagram.

„Câte mai aveai de spus...câte mai aveai de trăit...Dumnezeu să te odihnească! Un om minunat și un coleg excepțional...drum luminat, Florin Decuseară”, a scris Emilia Ghinescu în mediul online.

Mesajul Emiliei Ghinescu după moartea lui Florin Decuseară / Sursă foto: Instagram
Mesajul Emiliei Ghinescu după moartea lui Florin Decuseară / Sursă foto: Instagram

Cum a decedat Florin Decuseară

Cu câteva zile în urmă, mai exact luni, pe 17 iunie, Florin Decuseara se afla la Centrala Nucleară de la Cernavodă, acolo unde lucra ca tehnician. Tragedia s-a produs în momentul în care cântărețul s-a aplecat peste o balustradă și a căzut în gol. Echipajele de salvare au ajuns la locul incidentului și l-au transportat la spital.

Cu toate acestea, ieri, pe 21 iunie, Florin nu a mai rezistat și și-a dat ultima suflare. În prezent, în cadrul centralei nucleare se desfășoară o anchetă pentru a se depista cauza care a produs tragicul eveniment.

„Nuclearelectrica anunță, cu profund regret, decesul colegului nostru, Florin Decuseară, care a fost angajat în rolul de tehnician la centrala nuclearoelectrică Cernavodă.

Decesul a survenit în urma evenimentului de pe 17 iunie 2024 din spațiile de depozitare ale Unității 3 CNE Cernavodă. Conform prevederilor legislative în vigoare, au fost demarate atât investigații interne, cât și ale organismelor abilitate, iar acestea se află în derulare.

Compania colaborează, permanent, cu autoritățile în tot acest parcurs. Suntem alături de familia îndurerată și oferim tot sprijinul necesar în aceste momente de adâncă suferință”, este mesajul publicat pe site-ul Nuclearelectrica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net