Emilia Ghinescu, totul despre relația cu bărbatul de care s-a despărțit: „Vorbim în fiecare zi”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Emilia Ghinescu (44 de ani) oficial este singură! Îndrăgita cântărață de muzică populară s-a despărțit de Sebastian, bărbatul cu care a fost împreună timp de 12 ani și cu care are o fetiță de șapte anișori. Contactată de Click!, cântăreața ne-a mărturisit că se aude în fiecare zi la telefon cu bărbatul care i-a fost alături mai bine de un deceniu.

S-au separat oficial, dar știu amândoi unul de celălalt ce fac în fiecare zi. Simpatica artistă de cântec și voie bună ne-a mărturist că nu se știe dacă relația s-a încheiat definitiv cu bărbatul cu care trebuia să se căsătorească.

„Cu fostul meu partener vorbesc în fiecare zi, nu este ușor să ștergi cu buretele cei 12 ani petrecuți împreună. El știe de mine, eu știu de el, dar nu foarte, foarte multe lucruri ne spunem unul despre celălalt pentru că am preferat să luăm o pauză. Plus că avem un copil de crescut împreună, trebuie să vorbim, să ne auzim”, a spus Emilia Ghinescu pentru Click!

Emilia Ghinescu, probleme legate de contul de Facebook

În urmă cu câteva zile, Emilia Ghinescu anunța pe contul său de Instagram că pagina sa oficială de Facebook i-a fost spartă. Timpul a trecut iar lucrurile se pare că se așează cu privire la acest caz.

Momentan nu mi-am recuperate contul de Facebook, încă se lucrează la el. Am trimis email la Facebook, am demonstrat cu acte că este o pagină oficială de artist, cu 470.000 de urmăritori, în care acolo îmi promovez toată activitatea mea. Am înțeles că este un tip din Israel care a făcut acest lucru. Eu nu vorbesc pe Facebook, nu mă conversez cu nimeni, nu are ce vedea”, a mai spus vedeta pentru Click!

Talie de manechin

Emilia Ghinescu nu are doar voce ci și arată impecabil din punct de vedere fizic. Însă, pentru asta este foarte atentă la alimentație și în rutina sa de zi cu zi a inclus și sportul, mai exact mersul la sală.

„La sală merg de patru ori pe săptămână. Mi-am dorit foarte mult să slăbesc. Unii zic că îmi stă bine așa cum sunt, alții că am slăbit foarte mult. Important este că eu mă simt în pielea mea foarte bine. Acum am 47 de kilograme și îmi doresc să mă mențin”, a conchis pentru Click! Emilia Ghinescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net