Emily Burghelea a chemat preotul acasă după ce ea, soțul și mătușa au ajuns la spital, în stare gravă. Ce s-a întâmplat la ei în casă? „Ne-a făcut sfeștanie”

#Exclusiv Click!

Emily Burghelea este disperată după ce atât ea, cât și soțul ei, și mai apoi mătușa au ajuns cu toții la spital în stare gravă în ultimele săptămâni, fiind diagnosticați cu pneumonie. Ca un făcut virusul s-a localizat la toți la același plămân. Emily a chemat, joi după-amiază, preotul să-i facă sfeștanie în casa cea nouă!

După gravul accident din Mauritius în care a fost pe punctul să-și piardă viața, Emily Burghelea (25 de ani) a ajuns din nou la spital în urmă cu câteva săptămâni, medicul punându-i diagnosticul pe pneumonie. 

Emily, soțul și mătușa au ajuns pe rând la spital cu pneumonie 

Emily a stat șapte zile în spital în stare gravă, iar după un tratament intensiv a reușit să se pună de picioare. Nu a trecut însă mult și soțul ei, Andrei, a ajuns și el la spital cu același diagnostic. Culmea, și în căzul lui Andrei, virusul s-a localizat la același plămân. Ulterior, și mătușa lui Emily a fost diagnosticată cu pneumonie. 

„A făcut și Andrei pneumonie după ce m-am vindecat eu. A făcut și mătușa noastră. Și toți trei am făcut la același plămân, în același loc.

A fost foarte ciudat. Până și medicii au zis că este foarte mică probabilitatea să facă trei persoane pneumonie, în același loc. Practic, pe același plămân, în același loc, jos.

Acum Andrei a ieșit din spital, a stat mai puțin decât mine. Eu am stat șapte zile, el și-a făcut tratamentul acasă mai mult. Dar a fost și el grav, rău de tot. M-am speriat, mai ales că el a mai fost bolnav și anul trecut, a mai avut odată probleme cu plămânii”, a declarat Emily Burghelea, în exclusivitate pentru Click!

Emily s-a mutat în casă nouă! A chemat preotul să facă sfeștanie 

Emily este fericită, însă, că a reușit să se mute împreună cu familia într-un nou apartament. Joi după-amiază, Emily a chemat și preotul acasă ca să facă o slujbă de sfințire a noii lor case, de care este foarte mândră. 

„Astăzi (n.r: joi), la ora 17.00, vine preotul la noi să ne facă sfeștanie. Doamne ajută să ne fie bine de acum în noua casă!”, a mai declarat Emily Burghelea, pentru Click!

Emily și familia ei au avut mari probleme cu vechiul apartament în care au locuit. Aceștia au fost dați afară din el, atunci când au adoptat un cățel și l-au adus în locuință.

Apartamentul avea pereții umezi de la igrasie, era plin de mucegai, iar lipsa aerului condiționat le-a dat toată vara bătăi de cap. 

Aceștia au tot amânat mutarea într-o altă locuință din cauza problemelor de sănătate pe care le-au avut în ultima perioadă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Doina Spătaru
image png
banner Mihai Traistariu
image png
banner Simona Trască
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu prima aparitie in doi dupa zvonul ca divorteaza 1 jpg
Ryan O'Neal jpg
Mario Fresh si fiica Andreei Esca s au despartit 1200x675 logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net