Emoții mari pentru vedetele din România! Cum au arătat copiii lor în prima zi din noul an școlar

Vacanța mare s-a terminat, iar de azi, 11 septembrie, copiii au început școala și probabil că părinții au fost cei mai nerăbdători în acest sens.

A început un nou an școlar, iar vedetele și-au însoțit copiii în prima zi de școală. Cum s-au pregătit și ce mesaje au transmis, Click! a fost pe fază, așa că vă spunem în rândurile următoare!

După o vară frumoasă și plină de vacanțe, Mirela Vaida (41 de ani) s-a pregătit temeinic pentru începerea școlii, vedeta Antenei fiind o mămică responsabilă, cu trei copii, Carla (8 ani), Vladimir (7 ani) și Tudor (4 ani).

„Un nou început! Un nou an școlar! Grupa mare, Clasa I-a și clasa a II-a! Multe emoții, veselie și nerăbdare! Doamne, cum trece timpul… Succes tuturor elevilor, un an plin de satisfacții, bucurii și sănătate!”, a transmis Mirela Vaida tuturor.

Gabriela Cristea, copleșită de emoții

Gabriela Cristea (48 de ani) a început dimineața cu o tonă de emoții! Fetița ei cea mare, Bella Victoria Margot a început de azi școala.

„Nici nu știu să vă descriu sentimentele pe care le am, pentru că Victoria întră în clasa zero. Iris este grupa mare la grădiniță, va repeta grupa mare anul viitor, pentru că nu se încadrează în categoria de vârstă ca să înceapă școalăm dar este incredibil! Încă mai am scaunul de alăptat! Când a trecut timpul?”, spune Gabriela Cristea, într-un video făcut chiar în această dimineață, în timp ce se machia și pregătea pentru începerea școlii.

Am început cu emoțiile de dimineață…m-am învârtit ca un titirez într-un picior. Victoria, fericită și liniștită. Eu, cu o găleată de adrenalină în suflet! A început clasa pregătitoare! Baftă multă tuturor!”, a mai adăugat vedeta, soția lui Tavi Clonda. Amândoi părinții și-au condus emoționați fetița, în prima ei zi de școală.

Ziua de azi va rămâne și în amintirea artistei Andreea Bălan (39 de ani) care are și ea azi mari emoții pentru fetele ei! „Let’s go to school! (n.r.: Să mergem la școală!) Prima zi de școală a Ellei și prima zi în grupa mare a Clariței. Timpul trece atât de repede și iată-ne cu emoție și cu bucurie în această zi minunată. Bafta tuturor copiilor în noul an școlar!”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea, alături de Clara și Ela

La rândul său, și tatăl fetelor artistei și fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea, a fost alături de fetele lui în prima zi de școală . 

„Timpul trece, iar noi, cu greșeli și cu lecții noi de viață, cu lacrimi și cu bucurii, creștem alături de copiii noștri. Clasa I pentru Ella Maya. Am avut emoții ca atunci când au am pășit pentru prima dată în școală. Să o ajute Dumnezeu să fie sănătoasă, iar pe noi să ne ajute să îi putem oferi tot ceea ce are nevoie!”, a fost mesajul transmis de George Burcea.

Bianca Drăgușanu (41 de ani) și Victor Slav ( 43 de ani) s-au bucurat azi pentru Sofia, fetița lor, care a început clasa I-a. Bună dimineața! Noi suntem în clasa I-a de azi! Vă dorim începuturi superbe!”, a notat, mândră de fiica ei, Bianca Drăgușanu.

Anca Serea (42 de ani) a fost azi foarte încântată să îi însoțească la școală pe doi dintre cei șase copii ai săi,  Moise Petru, care începe de azi clasa pregătitoare și pe Ava, care a trecut deja în clasa a treia. Îmbrăcați la patru ace, Anca Serea și soțul ei, Adrian Sînă de la Akcent, au mers cu mult entuziasm și cu buchete de flori la școală.

Cătălin Măruță (45 de ani) a trecut săptămâna trecută prin emoțiile începerii școlii. Pentru că învață la o școală privată, David (12 ani) și Eva (8 ani) au început școala cu câteva zile înainte.

Și Andreea Perju (38 de ani) și-a însoțit fetele în prima zi de școală din noul an școlar.

„Cu ochii mijiți de somn, dar cu multe emoții, am plecat spre prima zi de școală. Clasa a VII-a și a IV-a. Pentru Ada am ales un nou drum, gândit și cântărit, dar consider că „datoria” mea de părinte e să le ofer lor cât mai multe oportunități, mai ales când vine vorba de educație și dezvoltare. Urmează un an nou, plin de provocări, dar #împreună suntem invincibile. Promit să fiu, necondiționat, în fața sau în urma pașilor lor doar pentru a le proteja, sprijini, iubi, încuraja și, eventual, atunci când simt nevoia de îmbrățișări să le primească fără niciun motiv. Un an bun tuturor copiilor, indiferent de vârstă! Să se așeze toate așa cum trebuie și să vă bucurați de fiecare etapă a procesului de învățare. Școala nu este doar despre note, ci despre ceea ce reușești să asimilezi, ca să îți pui baze sănătoase și pe acest plan. Sunteți speciali și unici, aveți încredere în capacitățile voastre”, spune actrița.

Emoții duble pentru Dana Rogoz

Pentru Dana Rogoz (37 de ani) emoțiile sunt duble. Fetița ei, Lia, a pășit zilele trecute în prima zi de grădiniță. Vlad începe și el școala. Vedeta a postat azi, 11 septembrie, o poză cu ea mică, de pe băncile școlii și a devenit nostalgică. „ În seara asta s-au făcut ultimele pregătiri. S-au pus ultimele etichete pe caiete. S-au băgat toate rechizitele în ghiozdan. S-a probat uniforma de mâine. Suntem pregătiți! Și nu, chiar nu pot să mă plâng pentru toată alergătura asta de pe ultima sută de metri, căci adevărul e că îmi plac mult de tot pregătirile pentru începutul de an școlar. Emoțiile lui și ale noastre! Succes mâine tuturor!”, spune Dana Rogoz.

Dan Cruceru (42 de ani) alias Taticoolm a fost mândru de copiii lui. I-a însoțit la școală și grădiniță. Fetița lui, Sophia (12 ani), trece clasa a VI-a, iar juniorul familiei, micuțul Dan Cristian ( 4 ani și jumătate), este deja în grupa mare la grădiniță. 

Ai noștri. Noi începuturi. Noi speranțe. Pentru ei și pentru toți copiii țării. Să aibă un viitor mai bun!”, a scris Dan Cruceru în dreptul pozei cu el și familia lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net