Incredibil! Cât a plătit Gabriela Cristea pentru penarul fiicei sale din clasa 0: „E cam scumpuț ăsta, mama”

Mai sunt câteva zile și copiii încep școala și grădinița! Părinții s-au pregătit temeinic pentru această zi și le-au cumpărat toate necesare celor mici. Iar printre părinții care le fac toate poftelor copiilor lor, se numără și Gabriela Cristea (48 de ani), care a avut grijă ca fetițelor ei, Victoria și Iris, să nu le lipsească nimic.

Cât a plătit Gabriela Cristea pentru penarul fiicei sale din clasa 0 / Foto: Instagram
Cât a plătit Gabriela Cristea pentru penarul fiicei sale din clasa 0 / Foto: Instagram

Gabriela Cristea (48 de ani) și soțul ei, Tavi Clonda (43 de ani), formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul românesc și au împreună două minunate fiice, Victoria și Iris, cărora încearcă să le împlinească orice vis. Prezentatoarea TV este o mămică extrem de implicată și cum se apropie ziua când copiii încep școala și grădinița, vedeta a avut grijă să nu îi lipsească nimic micuței ei. 

Victoria, care în curând împlinește 6 anișori, se pregătește pentru clasa 0, așa că Gabriela Cristea, cunoscută pentru faptul că nu le refuză nimic dragilor sale fete, a fost la cumpărături cu cele mici și le-a arătat fanilor penarul și lucrurile de pus în el pe care le-a achiziționat, cât și prețul acestora.

Cât a plătit Gabriela Cristea pentru penarul fiicei sale

„Cred că fiecare dintre noi, dar mai ales fetele, își aduc aminte de școală și de faptul că ne doream foarte mult să avem penarele acelea frumos colorate, să avem multe pixuri, creioane, stilouri, și tot felul de accesorii pe care să le punem în penar. Am cumpărat deja penarul și lucrurile de pus în penarul Victoriei, așa că o să vă invit să vedeți ce și cum am ales.

(...) Cam acestea sunt accesoriile pentru Victoria, iar prețul la sfârșit a fost undeva, făcând socoteala pentru că au mai fost și altele pe bon, de aproximativ 300 de RON. Nu știu dacă e mult, nu știu dacă e puțin, dar oricum mi se pare cam multuț pentru un penar. Important e, însă, să fie copilul fericit și să învețe”, a spus Gabriela Cristea într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
irinel columbeanu jpg
Justin, Hailey Bieber divorț jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net