EXCLUSIV! Costin Craioveanu, dărâmat după ce a aflat că Mihaela Cernea divorțează!: „Nu și-a agresat soția! E un om trist!”

Lumea mondenă este șocată de un nou divorț! Mihaela Cernea, fosta solistă a trupei Class, a anunțat, prin intermediul Click!, că a depus actele la Judecătoria sectorului 5! Soțul său, pictorul vedetelor, Costin Craioveanu a aflat și el din Click! că soția sa divorțează! Avocatul pictorului susține că nu s-a pus, însă, vreodată problema de violență în căsnicia celor doi artiști!

Mihaela Cernea divorțează de pictorul Costin Craioveanu Sursa Clcik!
Mihaela Cernea divorțează de pictorul Costin Craioveanu Sursa Clcik!

Solista Mihaela Cernea și pictorul Costin Craioveanu divorțează după 18 ani de căsnicie! Fosta solistă a trupei Class a anunțat, prin intermediul Click!, că a depus actele de divorț la Judecătoria sectorului 5, acolo unde, în luna ianuarie, artista a depus și un ordin de restricție împotriva soțului său.

Soțul său, pictorul vedetelor, Costin Craioveanu a fost și el luat prin surprindere de anunțul divorțului. Avocatul "pictorului vedetelor", Dragoș-Gabriel Lică, a oferit primele declarații, pentru Click!, după vestea divorțului celor doi. Avocatul pictorului a ținut să precizeze că nu se pune problema ca Mihaela Cernea să divorțeze din cauza violenței domestice, care, conform acestuia, nu a existat între cei doi soți.

„NU A EXISTAT ALTERCAȚIE FIZICĂ. NU AU EXISTAT VIOLENȚE!”

Costin nu și-a agresat soția! Nu știu de unde a apărut informația asta, zvonurile acestea! E complet eronat! Costin e un om trist, afectat de ceea ce se întâmplă! Nu a existat altercație fizică. Nu au existat violențe! Așteptăm și noi să vedem ce motiv al divorțului a fost invocat!”, a declarat avocatul pictorului vedetelor, Dragoș-Gabriel Lică, în exclusivitate pentru Click!

Avocatul a mai precizat că pictorul Costin Craioveanu nu și-a dorit niciodată divorțul de soția sa, Mihaela Cernea, pe care o iubește încă.

Costin o iubește în continuare pe soția lui și își dorește continuarea vieții în acestă familie. Își iubește enorm copiii!, ne-a mai declarat avocatul Dragoș-Gabriel Lică.

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu sunt căsătoriți din 2004 şi au împreună doi copii, un băiat, Leon, în vârstă de 17 ani şi o fată, Leia, de 14 ani.

Mihaela Cernea, ordin de restricție împotriva soțului!

Solista Mihaela Cernea a cerut pe 19 ianuarie 2022 un ordin de restricţie împotriva soţului său, Costin Craioveanu. Ordinul a fost emis pe 20 ianuarie, anul acesta. Conform acestuia, pictorul nu are voie să se apropie la mai puţin de 200 de metri de solistă, iar timp de trei luni, Craioveanu este obligat să facă psihoterapie la Centrul de Asistență al Agresorului din sectorul 5.

Costin Craioveanu a lovit, însă, două maşini în cartierul Cotroceni, chiar pe strada pe care locuieşte Mihaela Cernea. Mai multe surse au susținut atunci că pictorul se afla sub influența alcoolului, iar acestuia i-a fost deschis dosar penal.

Avocatul lui Costin Craioveanu a transmis presei un drept la replică, prin care nega informația potrivit căreia pictorul și-ar fi lovit soția. În comunicat, avocatul lui Craioveanu preciza că „pictorul vedetelor” ar fi constituit, de fapt, partea vătămată dintr-un dosar penal.

Clientul meu a fost victima unei grave agresiuni fizice în dimineață zilei de 12 ianuarie 2022, în urmă căreia a suferit multiple leziuni. Cei trei indivizi care l-au bătut în plină stradă au reușit <performanța> de a-i dizloca umărul drept (care este imobilizat și la acest moment), de a-i sparge buza, de a-i deplasa complet un dinte care acum necesită implant și de a-i produce multiple leziuni la nivelul întregului corp, lăsându-l inconștient în mijlocul drumului.

În acest sens, am depus la Parchetul competent o plângere penală împotriva agresorilor. După această nefericită întâmplare, Costin Craioveanu a zăcut în pat 5 zile cu dureri atroce, atât fizice cât și emoționale”, se arată în comunicatul trimis de avocatul Lica Dragoș-Cristian.

Conform avocatului lui Costin Craioveanu, în ziua de 12 ianuarie, pictorul a fost bătut de mai mulți indivizi necunoscuți, care i-au provocat multiple leziuni. Agresiunea asupra lui Costin Craioveanu a fost, însă, anterioară accidentului pe care pictorul l-a făcut în cartierul Cotroceni, acolo unde Mihaela Cernea locuiește.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net