EXCLUSIV Dragoș Moștenescu, din «La Bloc» la BBC. Cum și-a revenit după restricțiile din pandemie

Ultima actualizare:

Interpretul lui Costel Jurcă din serialul "La Bloc", actorul Dragoș Moștenescu s-a mutat la Londra de câțiva ani împreună cu familia. Acolo predă actorie și mai nou are proiecte foarte importante despre care ne-a povestit și nouă, în exclusivitate. În plus, fără nicio păcăleală, pe 1 aprilie, a împlinit frumoasa vârstă de 55 de ani!

cub dragos mostenescu animat gif

După ce ani de zile a făcut umor și seriale de televiziune în țară, iată că Dragoș Moștenescu s-a decis să ia viața de la capăt la Londra, în Marea Britanie, unde s-a mutat de câțiva ani cu soția și copiii lor.

Am stat de vorbă zilele trecute cu actorul care se grăbea pentru că filmează un nou proiect. Și nu oriunde, ci pentru BBC. Dragoș Moștenescu este foarte încântat de ceea ce face și ne-a promis că va reveni cu amănunte despre acest proiect imediat ce va fi gata.

Însă fostul protagonist al serialului de succes ”La Bloc” nu este la primul proiect de acest fel. La un moment dat a lansat un serial online. "Nu trebuie să fii genial ca să îţi vină ideea, când stai în casă ca toţi ceilalţi şi nu poţi să produci decât pentru online. Este o mini serie numită “THE MOș (Moşteneştii)” despre o familie mare – a mea – ce trăieşte cu toţi membrii ei în casă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Tema nu e neapărat legată de situaţia dramatică de acum, dar speculează conjuncturile", povestea Moștenescu în urmă cu doi ani pentru Click!

De atunci a mai evoluat în comedia muzicală „All Aboard!” (n.r- „Cu toţii la bord!”), în cadrul Festivalului Edinburgh, și a predat actorie. O vreme actorul a lucrat împreună cu Oliver Popa în cadrul AB Music Academy (fondată în 2012 de Andrada și Florin Pascu), unde conducea secția de dramă.

Împreună, cei doi au pus în scenă un spectacol gen one-man-show și un musical pentru copii intitulat „Cartea Poveștilor”, din nou o creație proprie. Alături de Oliver Popa și de ceilalți profesori, actorul pregătea tinerii talentați pentru un viitor artistic.

Citește și: Dragoş Moştenescu a dat lovitura în Marea Britanie la un an de la emigrare

Cum s-a făcut remarcat Dragoș Moștenescu în România

Actor și scenarist, Dragoș Moștenescu a devenit cunoscut mai întâi prin prezența în emisiunea "Chestiunea Zilei", prezentată la ProTV de Florin Călinescu. Apoi a devenit iubit pentru rolul său, Costel, din serialul de comedie "La Bloc".

Citește și: EXCLUSIV Dragoș Moștenescu, afectat de criza pandemiei la Londra. Cu ce se ocupă acum actorul din "La Bloc"

După ce pleacă de la Pro TV, joacă în serialul "Gașca" difuzat de Kanal D și apoi face serialul "Nimeni nu-i perfect" de la Prima TV. După alte câteva proiecte și o apariție în reality-showul "Ferma vedetelor" se mută în Londra cu familia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net