EXCLUSIV Văduva lui Benone Sinulescu, mărturisiri emoționante. Cum i-a apărut în vis regretatul solist

Ultima actualizare:

Văduva lui Benone Sinulescu este distrusă după moartea iubitului ei soţ. Elena Sinulescu n-a mai putut sta la Bârzava şi s-a mutat la Arad. Săptămâna trecută, vineri, i-a făcut parastas de trei luni cu şuncă de Praga, cozonaci şi palincă. Femeia ne-a povestit cum a îmbrăţişat-o în vis!

Regretatul Benone Sinulescu și soția sa
Regretatul Benone Sinulescu și soția sa

De când a rămas singură, văduva lui Benone Sinulescu stă mai mult pe drumurile bisericii. Pentru că nu mai poate locui singură în căsuţa de la Bârzava, de la moartea lui Nea Beni, soţia artistului stă acum în Arad, într-o casă pe care o are acolo.

E pustie casa. Este groaznic fără el. Probabil abia la primăvară mă voi muta la Bârzava. Ce să fac la Arad? Să stau vara la aer condiţionat? Acolo este curte, grădină, aer curat… Pe Beni l-am visat o singură dată de când a murit. Nu mi-a cerut nimic să-i dau de pomană! L-am visat cum cobora nişte scări… M-a îmbrăţişat şi a dispărut”, ne-a povestit, în exclusivitate, femeia, cu durere în suflet.

Parastas de 3 luni pentru Benone Sinulescu

Aceasta a respectat toate tradiţiile creştineşti pentru regretatul artist, care ne-a părăsit pe data de 18 noiembrie 2021, la 84 ani. Acum i-a făcut parastas de 3 luni şi ne-a spus că la toate pomenirile au fost câte 7 preoţi.

Am împărţit la cimitir pachete pentru cei care au făcut lucrarea la mormânt, cu ani în urmă. M-am gândit că e bine să împart, în special la bărbaţi. I-am făcut toate parastasele, aşa cum se cuvine şi la 9 zile, şi la 40 de zile. Am ţinut cont şi de tradiţiile de la Buzău, şi de cele de pe aici din zona Aradului. A fost prezent şi episcopul, episcopul vicar, dar şi preotul de la Bârzava, unde am locuit ani întregi cu Beni. S-a ocupat firma de pompe funebre de tot”, ne-a declarat Elena Sinulescu.

Nea Beni a murit la 18 noiembrie 2021
Nea Beni a murit la 18 noiembrie 2021

Văduva a dat de pomană la parastasul de 3 luni pachete consistente.

Pentru că a fost harţi (dezlegare vinerea şi nu a fost post – n.r.), am împărţit pachete cu şuncă de Praga în vid, conservă de hering, fructe, desigur, pentru că lui Beni îi plăceau mult fructele… Am mai împărţit cozonaci de două feluri, cu mac şi cu nucă. Îi plăceau foarte mult. Şi cei cu nucă, şi cei cu mac. Am mai dat de pomană covigi de Buzău, colivă, desigur, o sticlă de palincă şi una de apă minerală. Împart ce pot şi eu!”, ne-a mărturisit Elena.

La pomana de 6 luni din luna mai va putea împărţi mâncare de dulce şi nu de post. Elena Sinulescu vrea să sfinţească şi crucea de la mormântul lui Benone Sinulescu. „Vrem să sfinţim şi crucea de la mormânt, pentru că lucrarea acolo este făcută de foarte mulţi ani, după ce l-am convins cu greu. Nici nu am scris nimic pe ea, până a murit Beni”, mai spune aceasta.

Cunoscutul cântăreț Benone Sinulescu a murit pe 18 noiembrie 2021, la vârsta de 84 de ani, în urma unei pneumonii cu complicații. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net