Unde își pot lua fanii rămas bun de la Benone Sinulescu. Artistul va fi înmormântat cu onoruri militare

Ultima actualizare:

    Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Benone Sinulescu este depus la Teatrul de Stat din Aradfoto: TV Arad
Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Benone Sinulescu este depus la Teatrul de Stat din Aradfoto: TV Arad

Benone Sinulescu va fi înmormântat la Arad! Funeraliile celebrului cântăreț de muzică populară vor avea loc duminică, 21 noiembrie, la ora 13.00.

Până atunci, admiratorii săi își pot lua rămas bun de la el, la Teatrul de Stat Ioan Slavici, unde este depus sicriul cu trupul neînsuflețit. Benone Sinulescu, care a murit joi, la 84 ani, va fi înmormântat duminică la Arad, la cimitirul ”Eternitatea”, de lângă stadionul UTA. Funeraliile regretatului cântăreț de muzică populară au loc la ora 13.00. Până atunci, fanii acestuia își pot lua rămas bun la Teatrul de Stat Ioan Slavici din Arad, unde sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului a fost depus încă de vineri, la prânz. În ziua în care a murit, artistul a fost depus la capela unei case mortuare.


    Fanii își pot lua
Fanii își pot lua

Benone Sinulescu a murit acasă: "Nu a vrut să se interneze"

"Tragedia asta m-a lovit la un trăsnet. Durerea este prea mare... Nu îmi mai trebuie nimic. Nimeni și nimic nu îl mai aduce înapoi! Duminică va fi înmormântarea la Arad", a declarat, pentru Click!, Elena Sinulescu, soția artistului. Femeia a ținut sa precizeze că Benone nu a murit de covid și că era vaccinat. Făcuse o pneumonie de aspirație și i-a fost teamă să meargă la spital. De aceea, soția sa i-a asigurat tratament și cadre medicale la domiciliu."Era vaccinat, nu a vrut să se interneze de frica Covid-19", a mai punctat aceasta.


    Artistul a murit la vârsta de 84 de aniFoto: Arhivă personală
Artistul a murit la vârsta de 84 de aniFoto: Arhivă personală

Potrivit soției sale, Benone Sinulescu s-a stins din viață joi, în jurul orei 14.30, acasă. Cântărețul locuia de peste 10 ani într-o căsuță cochetă cu grădină din localitatea Barzava, din județul Arad. Aici, artistul mânca sănătos, se bucura de aer liber și de natură. Cultiva flori și legume gigant în fiecare an, iar pasiunea pentru grădinărit îl rupea de cotidian.

Citește și:

Viața nefardată a lui Benone Sinulescu. 5 "copii din flori" i-au bătut la ușă: «Fetele veneau şi mă cereau de bărbat»

EXCLUSIV Soția lui Benone Sinulescu, reacție sfâșietoare după moartea artistului. «Ieri am făcut 40 de ani de căsnicie. Nu mai sunt om»

EXCLUSIV Când va fi înmormântat Benone Sinulescu. "Ne-am făcut cavou la Arad. Abia l-am convins"

image
image
image
image
image
image
index (15) jpg
image png
florin ristei si naomi hedman
image png
image png
radu valcan instagram jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net