EXCLUSIV! Prădat de hoți, Cristian Țânțăreanu se confruntă cu probleme de sănătate. Prima reacție după ce i-a fost spartă casa!

Cristian Țânțăreanu a fost călcat de hoți, în urmă cu 10 zile! Omul de afaceri este supărat foc și așteaptă, acum, ca Poliția să-și facă treaba. Țânțăreanu a fost prădat de bunuri în valoare de 4000 de euro! Omul de afaceri a oferit și primele declarații după jaful de la Corbeanca, pentru Click!

Cristian Țânțăreanu, prădat de hoți în miez de noapte Sursa: Click!
Cristian Țânțăreanu, prădat de hoți în miez de noapte Sursa: Click!

A fost deranj mare la vila lui Cristian Țânțăreanu din Paradisul Verde de la Corbeanca. În urmă cu doar 10 zile, hoții au spart casa celebrului om de afaceri, în miez de noapte.

Hoții au fost surprinși de către camerele de supraveghere, pe care milionarul le are instalate peste tot pe proprietatea lui de la Corbeanca. Din nefericire, bandiții au avut fețele acoperite cu măști și nu au putut fi încă identificați de oamenii legii.

Hoții au sărit gardul vilei, au pătruns în locuință și au sustras bunuri în valoare de aproximativ 4.000 de euro, din vila milionarului de la Corbeanca.

„Să-și facă Poliția treaba!”

Cristian Țânțăreanu a alertat imediat Poliția și acum așteaptă ca oamenii legii să facă dreptate și să-i prindă pe făptași.

Acum 10 zile s-a întâmplat treaba asta. Sunt foarte supărat. Să sperăm că se va rezolva. Să-și facă Poliția treaba!”, a declarat Țânțăreanu, pentru Click!

Colac peste pupăză, milionarul nu o duce prea bine nici cu sănătatea, în ultima vreme.

Nu pot să vorbesc mai mult pentru că am și o laringită care mă chinuie zilele astea!” , a mai declarat milionarul.

Avere de 30 de milioane de euro!

Cristian Țânțăreanu are o avere estimată la aproximativ treizeci de milioane de euro. Milionarul, cunoscut prin excentricitățile sale, și-a făcut testamentul și a decis să lase toată averea celor trei copii pe care îi are, unul al său, și doi vitregi, dar și nepoților săi.

Prin urmare, milionarul de la Corbeanca și-a împărțit averea, în mod egal, celor trei copii și opt nepoți pe care îi are.

Le-am dat copiilor mei și nepoților, ca ei să nu știe ce e aia foamete. Le-am dat casele copiilor. Eu sunt convins că ei gândesc că unul are mai mult și altul are mai putin. Ei sunt acționari însă egali în firmă. Toată averea e acum pe numele copiilor. Toți au afacerile lor, care nu se intersectează”, a dezvăluit Cristian Țânțăreanu, la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Cristian Țânțăreanu (77 de ani) a fost forțat să-și facă testamentul în anul 2009, atunci când a fost diagnosticat cu cancer la colon. Milionarul a fost operat și tratat atunci în Franța.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net