Fete noi în rol de arhitect, pentru «Visuri la cheie»

Ultima actualizare:

Încă puţin şi visăm din nou cu ochii deschişi, cu ajutorul noului sezon al emisiunii „Visuri la cheie” de la PRO TV. Producţia, care este prezentată de Dragoş Bucur, revine pe micile ecrane din septembrie, cu o echipă puţin modificată. Click! îţi face cunoştinţă cu fetele noi: Mara Ciubotaru şi Oana Boghiu, ambele arhitect.

Mara Ciubotaru are 31 de ani și  a mai colaborat pentru un proiect  special cu emisiunea de la PRO T
Mara Ciubotaru are 31 de ani și a mai colaborat pentru un proiect special cu emisiunea de la PRO T

Echipa formată din Cristina Joia, Andra Marinescu, Alex Gavrilescu şi prezentatorul Dragoş Bucur este îmbogăţită în noul sezon „Visuri la cheie” de doi noi arhitecţi: Mara Ciubotaru (31 de ani) şi Oana Boghiu (34 de ani). De fapt de trei, căci revine în echipă şi Andrei Samoil, cunoscut din primele două sezoane ale emisiunii.

Vezi și: Cel mai emoționant moment de la filmările emisiunii „Visuri la cheie”! Dezvăluirile unuia dintre arhitecții noi

Oana trebuia să intre în emisiune  acum câteva ediții, dar a refuzat  oferta, pentru că fetița ei er
Oana trebuia să intre în emisiune acum câteva ediții, dar a refuzat oferta, pentru că fetița ei er

Click! a aflat pentru dumneavoastră cine sunt cele două fete nou-venite. Mara Ciubotaru are 31 de ani şi este la prima experienţă cu televiziunea. Dar totul a mers ca pe roate. „Am dat un casting, am făcut un proiect special, ne-am văzut şi ne-am plăcut, iar acum iată-mă aici”, a mărturisit ea, în exclusivitate pentru Click!

Iată și: Sfaturi pentru cei care vor să-și amenajeze casa ideală! „Nimeni nu vede betonul din fundație”

Mara e pasionată de poezie, Oana adoră călătoriile

De altfel, cel mai bun casting a fost participarea ei într-un proiect special ce s-a difuzat sezonul trecut în emisiune. Şi tot atunci s-au consolidat primele relaţii. „Suntem deschişi atunci când lucrăm împreună şi ne respectăm părerile. Petrec cel mai mult timp cu Alex şi cu Cristina. Cel mai impresionant moment pentru mine până acum a fost cel în care l-am cunoscut pe Zigmund, un tânăr de 17 ani care şi-a pierdut şi părinţii, şi bunicul într-un timp foarte scurt”, a mai spus Mara.

Emisiunea revine din septembrie  pe micile ecrane cu un nou  sezon, care va fi prezentat  tot de Dra
Emisiunea revine din septembrie pe micile ecrane cu un nou sezon, care va fi prezentat tot de Dra

Mara a absolvit Liceul de Artă şi Facultatea de Arhitectură din cadrul Universităţii „Ion Mincu” din Bucureşti. În 2020 a fondat propriul studio de design, propria firmă de amenajări interioare.

Sensibilitatea şi înclinaţia spre a crea lucruri frumoase le are dintotdeauna şi se concretizează şi altfel, căci îi place să se refugieze şi în scris: „Îmi place natura, am mers în multe drumeţii pe munte. Îmi place poezia, mai scriu poezie. Mă dau cu placa de longboard. Sunt o fire activă, îmi plac activităţile sportive şi să încerc lucruri noi. Am încercat surf şi windsurf, şi mi-ar plăcea să continui asta. Vara asta vreau să fac un salt cu parapanta”.

Gemenele Oana şi Laura Boghiu  sunt ambele arhitect şi  au firma proprie de amenajări
Gemenele Oana şi Laura Boghiu sunt ambele arhitect şi au firma proprie de amenajări

A doua prezenţă nouă este Oana Boghiu. Şi nu vă înşelaţi dacă nu vi se pare chiar atât de nouă, căci este sora geamănă a Laurei, un cunoscut arhitect care a colaborat cu aceeaşi emisiune. Şi şi-a făcut debutul în sezonul cu numărul 7, când a lucrat şi ea la un proiect special chiar cu sora ei.

Soră care acum, din sezonul nouă, îi predă ştafeta. Cele două lucrează însă în continuare în afara platourilor de filmare, căci au construit împreună o firmă de arhitectură. „Acum aproximativ patru ani, Omid mă întrebase dacă aş vrea să vin în echipa «Visuri la cheie», dar fetiţa mea, Ava, avea 2 ani şi nu îmi permiteam să plec prea mult fără ea.

I-am recomandat să încerce la cealaltă Boghiu (sora geamănă, n.r.) şi uite aşa, după cele trei sezoane ale Laurei, am ajuns eu la «Visuri la cheie», în locul ei. Mi-ar fi plăcut tare să fim amândouă în emisiune. Dar cine ştie?! Poate pe viitor”, a spus, în exclusivitate pentru Click!, Oana.

Iată cum se descrie Oana, în câteva cuvinte: „Sunt o fire raţională (un pic prea uneori), destul de prietenoasă, sociabilă, corectă, punctuală, organizată, uneori spontană”. La toate acestea, adaugă:

„Îmi place extrem de mult să călătoresc. Dacă mi-ar permite timpul şi, evident, banii aş pleca în fiecare lună într-o altă ţară, un city-break pe lună. Îmi place să fac sport, merg la sală. Vara, uneori, fac kitesurfing, iarna snowboarding”.

Andrei Samoil revine în echipă după şase ani

image

Sezonul cu numărul nouă mai are o surpriză, în prezenţa arhitectului Andrei Samoil (41 de ani). Acesta a mai participat la primele două sezoane de „Visuri la cheie” şi revine din toamnă, după o pauză de şase ani. Vă spunem despre Andrei că este nu doar arhitect, ci şi trainer senior, ghid montan şi de speologie, instructor de schi şi antrenor de arte marţiale Aikido Aikikai.

A povestit, în exclusivitate pentru Click!, ce a mai făcut între timp şi ce planuri are acum: „De la ultimul sezon la care am participat, familia mea s-a mărit. După şapte ani în care am încercat fără rezultat, acum avem un copil, un băiat adorabil de care suntem foarte mândri.

Pentru noi nu a fost chiar simplu, aşa că a fost foarte important să fiu alături de familia mea. În paralel, proiectul Academia 1,61 a tot crescut. Avem acum 30 de instructori, ne trec pragul cam 600 de participanţi în fiecare an, am reuşit să supravieţuim pandemiei şi în jurul proiectului s-a format o comunitate foarte frumoasă care apreciază deopotrivă aventura, cât şi educaţia.

Mi-am pus la un loc pasiunile pentru munte, călătorii, biciclete, scufundări, arte marţiale sau speologie. Am găsit astfel o metodă extrem de eficientă prin care, practicând aceste activităţi de aventură, putem învăţa extrem de multe despre noi, despre alţii, despre leadership, comunicare, dinamici de grup, etică şi chiar filosofie. Sunt onorat să particip din nou la «Visuri la cheie».

Îmi place conceptul, pentru că pune în valoare oameni, familii şi poveşti de luptători. Îmi place că, prin acest proiect, putem da o mână de ajutor celor care nu se lasă doborâţi de greutăţile pe care le înfruntă. Cred că tocmai acestui gen de oameni le este cel mai util ajutorul nostru, iar poveştile lor ne inspiră şi ne învaţă pe toţi să devenim mai buni şi mai puternici”.

image
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net