Fetele Sânzianei Buruiană, talentate foc: „Nu fac repeții cu ele!”

#Exclusiv Click!

Sânziana Buruiană (39 de ani) are cu ce se mândri! Vedeta are două fetițe frumoase și talentate...pe Izabela (8 ani și jumătate) și micuța Antonia (3 ani și jumătate) care se pare că sunt îndreptate foarte mult spre latura artistică. Zilele trecute, cele două prichindele au fost manechine într-o prezentare de modă, ba mai mult fiica cea mare a vedetei a cântat și mai multe piese în cadrul evenimentului monden din buricul Capitalei.

„Am avut un eveniment de modă, în weekend, pe calea Victoriei unde fetițele au participat la o prezentare de modă în calitate de manechine plus că Izabela a cântat și ea trei melodii între prezentări. A fost o prezentare de modă foarte frumoasă intitulată <Barbie> iar Izabela tocmai ce a lansat o melodie, în limba română, ce se numește tot <Barbie>”, a spus Sânziana Buruiană pentru Click!

Mândria vedetei

Sânziana Buruiană ne-a mai mărturisit și ce mândră se simte atunci când își vede cele două prințese atunci când sunt pe scenă și au mare încredere în forțele lor proprii:

„Nu fac repetiții cu ele acasă cum să defileze pe scenă pentru că merg la cursuri de modelling și învață acolo ca la carte tot ce trebuie pentru a fi niște profesioniste atunci când apar pe scenă. Chiar nu au avut deloc emoții, deși s-au strâns foarte mulți oameni la eveniment pentru că ele sunt obișnuite cu evenimentele pentru că le-am luat cu mine peste tot. Eu la vârsta lor recunosc că aveam mari emoții.

Eu și acum mai am uneori emoții când apar undeva, dar ele nu au deloc. Le simt foarte sigure pe ele și dacă cumva se întâmplă, de exemplu, să se întrerupă melodia, Izabela continuă linistită să cânte, nu se intimidează deloc. Mi-aș fi dorit să fiu și eu așa pentru că din cauza timidității, de multe ori, m-am confruntat cu situații uneori <penibile> și mă bucur că ea nu are <problema> aceasta”.

Click! spune

Sânziana Buruiană este căsătorită, din 2015, cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf. Au împreună două fetițe, Izabela, de șapte anișori, și Antonia, născută în octombrie 2020.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
gabriela botezat irinel columbeanu jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
ela craciun jpg
banner ioana și ilie nastase png
lora ionut ghenu colaj instagram jpg
front sabie 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net