Fiica Sânzianei Buruiană se apucă de podcast, la doar 8 ani! „Am alăptat-o până a început școala!”

#Exclusiv Click!

Sânziana Buruiană e tare mândră de fiica ei cea mare, Izabela Zuluf. La 8 ani și jumătate, Iza face carieră în actorie, în modelling și, mai nou, se apucă și de podcast. 

Izabela, talentata fiică a Sânzianei Buruiană și a fostului fotbalist Nicolae Zuluf, e o mică vedetă, la doar opt ani și jumătate. A luat de la o vârstă fragedă cu asalt concursurile de Miss din țară și din afară, apoi a reușit să ia două castinguri, unul într-un film și altul într-un serial de succes, iar acum se apucă și de podcast

Sânziana ne-a dezvăluit că fiica ei e un mic influencer și este foarte atrasă de lumea televiziunii. Face și o școală în acest sens. 

„Kid’s Podcast este un concept nou realizat în Romania și este organizat de către MC Elite Academy și coordonat de Mitra Calina, fondatoarea școlii MC Elite Academy. Podcastul este realizat în întregime de elevii școlii, care urmează cursurile de televiziune, modeling și dezvoltare personală.

În cadrul podcastului, elevii școlii vor fi prezentatori și reporteri. Invitații sunt surpriză. Vom începe cu invitați din aceeași generație, cu prezentatorii podcastului și vom continua cu invitați maturi, oameni de succes, față de care copiii au diferite curiozități.

Podcastul se va filma și posta pe Youtube, începând din luna iulie. Elevii școlii se află acum în intense pregătiri la noua clasă de televiziune, modeling și dezvoltare personală.

Mitra Calina va coordona cursurile, dar alături de ea vor participa și invitați surpriză din lumea televiziunii și a modei pentru a iniția mici viitori prezentatori și reporteri, modele și artiști”, a dezvăluit Sânziana Buruiană, pentru Click!

Iza a jucat în serialul „Lia” și în filmul „Tati part-time”, alături de Eva Măruță 

Izabela Zuluf, fiica cea mare a Sânzianei Buruiană, și-a luat avânt, în ultima vreme, și în actorie. Micuța a prins un rol în unul dintre episoadele serialului „Lia”, difuzat la Antena 1, dar și în filmul „Tati part-time”, alături de Eva Măruță.

„Este atrasă de tot de ce înseamnă lumea filmului, dar și de TikTok și podcasturi. Eu am îndrumat-o de mică spre concursuri de miss, de modelling, acum face și canto, dar cred că toate calitățile artistice o vor ajuta către domeniul care o atrage cel mai mult. 
Și văd că adoră mai nou să fie un fel de mic influencer. Cred că podcastul i se va potrivi de minune. Am fost acum Deja la  avanpremiera filmului <<Buzz House>> și le punea întrebări vedetelor, despre viața lor”, ne-a mai spus Sânziana.

„Am alăptat-o până la 6 ani și jumătate!”

Sânziana Buruiană (39 de ani) a alăptat-o pe Izabela până când a început școala, iar pe fiica ei cea mică, Antonia, continuă să o hrănească la sân chiar dacă are patru ani.

„Pe Iza am alăptat-o până a început școala, deci cam până la 6 ani și jumătate. Cea mică Antonia are 4 ani și o mai alăptez încă, nu m-am oprit. 

Izabelei i-am întrerupt alăptarea în totalitate, din momentul când a intrat la școală, însă pe cea mică o să fie destul de greu să o fac să renunțe, deși cred că este cazul, că am observat că am probleme cu cervicala și poziția incomodă în care stau de atâția ani de zile. 

Cred că alăptatul acesta prelungit se simte asupra organismului meu”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net