Vila de 500.000 de euro a Sânzianei Buruiană a ajuns platou de filmare. Ce serial celebru se trage acasă la Sânzi, la Snagov? „Joacă și fiica mea…”

#Exclusiv Click!

Cine ar fi crezut că serialul „Lia„ a ajuns să se filmeze acasă la Sânziana Buruiană?! Fosta asistentă tv deține o proprietate luxoasă, în valoare de 500.000 de euro, pe malul lacului Snagov, pe care a închiriat-o ca platou de filmare pentru  Lia”, serialul de la Antena 1, în care joacă și fiica ei, Izabela. 

Sânziana Buruiană deține o proprietate luxoasă, de 500.000 de euro, pe malul lacului Snagov! „Se filmează acum pentru serialul Lia”

La Sânziana Buruiană (39 de ani) acasă, în vila de la Snagov, e deranj mare. Și asta pentru că, mai nou, în luxoasa proprietate se dă „motor”, pentru serialul „Lia”, difuzat la Antena 1.

Fosta asistentă tv și soțul ei, fostul fotbalist Nicolae Zuluf, dețin o proprietate spectaculoasă, în valoare  de 500.000 de euro, situată chiar pe malul lacului Snagov. 

Pentru că, între timp, familia s-a mutat în oraș, pentru a fi mai aproape de școala fetițelor, Sâzi a închiriat vila pentru filmările la serialul „Lia”, în care joacă și fiica ei cea mare, Izabela. 

 „Casa este acum mai mult una de vacanță, mai mergem și noi în week-end-uri pe acolo. Am locuit acolo o perioadă cât a fost pandemia și am filmat și pentru <<Mămici de pitici cu lipici>>.

Apoi, când au început fetele școala și grădinița, ne-am mutat înapoi în oraș, ca să fim mai aproape.

Dar, peisajul e superb acolo la Snagov, vila este chiar lângă lac. E numai bună de închiriat pentru filmări, atunci când nu stăm acolo. 

S-a filmat și se filmează încă acolo pentru serialul Lia, difuzat la Antenă. 

Filmările se desfășoară cam de 2-3 ori pe lună și au loc la etaj, în living, în bucătăria open space și în cele 3 dormitoare. Livingul are geamuri mari cu o priveliște impresionantă la lac.

Vila are și garaj, iar jos am încă o camera mare, o bucătărie și trei băi. Avem și terasă și un foișor spectaculos”, a dezvăluit Sânziana Buruiană, pentru Click!

Proprietatea de lux a fost evaluată la 500 000 de euro. 

 „Vila aceasta o am de vreo zece ani. Este în jur de vreo 500.000 de euro, având în vedere că este într-un cartier unde sunt doar câteva vile și toate sunt pe lac”, a mai precizat Sânzi, într-un video pe Tik Tok, în care și-a prezentat luxoasa proprietate. 

Izabela, fiica cea mare a Sânzianei Buruiană, a jucat și ea în „Lia”

Izabela, fiica de 7 ani a Sânzianei Buruiană, se mândrește și ea cu o apariție în serialul „Lia” , difuzat la Antena 1. 

 „Izabela a avut o apariție în <<Lia>>, dar își dorește foarte mult un rol. Ar dori să fie fata adoptivă a Liei în film sau o soră, verișoară, pentru că o place foarte mult și mereu când se filmează la noi vrea să-i vadă pe Lia și pe Petru.

Se aranjează la fel ca Lia și știe tot ce se întâmplă în film mai bine decât mine. Nu ma așteptăm să îndrăgească așa de mult filmele românești și mă gândesc să o duc la cursuri de actorie, potrivite pentru vârsta ei”, a mai spus Sânzi, pentru Click!

Sânziana Buruiană (39 de ani) și Nicolae Zuluf au două fete, Izabela (în vârstă de 7 ani) și Antonia (de 3 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net