Fiica Andreei Marin se pregătește să facă un pas uriaș. Moment important în viața Violetei Bănică: „Are un hop greu de trecut”

Ultima actualizare:

Fiica Andreei Marin își dorește enorm să studieze în Statele Unite ale Americii, iar fosta prezentatoare TV o susține pe adolescentă în tot ceea ce și-a propus. „Zâna Surprizelor” mărturisit că Violeta Bănică urmează să facă un pas destul de greu. 

Violeta Bănică și Andreea Marin
Violeta Bănică și Andreea Marin

Fiica Andreei Marin își depune dosarul la o universitate din SUA

Violeta Bănică se pregătește să își depună dosarul pentru universitatea din America la care își dorește să studieze, iar mama ei îi este alături și are încredere în potențialul fiicei sale. Vedeta este mândră de moștenitoarea ei, însă recunoaște că adolescenta are de întâmpinat o mare provocare.

Pe de altă parte, vedeta susține că este o fire pretențioasă și are un spirit critic foarte dezvoltat, de aceea este important să fie mulțumită cu tot ceea ce face pe plan profesional. De curând, aceasta a câștigat un premiul la Gala Performanței și Excelenței, unde fiica ei nu a fost prezentă, deoarece se pregătește intens pentru universitatea din America la care va studia.

Andreea Marin susține că este pretențioasă și că are un spirit critic dezvoltat. De aceea, în tot ceea ce face, pentru ea este important ca ea să fie mulțumită. Vedeta a obținut un premiu la Gala Performanței și Excelenței. Violeta, fiica ei nu a însoțit-o, deoarece se pregătește să depună dosarul pentru universitatea la care va studia în SUA.

„Sunt la o vârstă la care premiile sunt o onoare, dar nu contează atât de mult. Deja am conștiința faptului că fac un lucru destul de bine sau că nu îl fac. E foarte important să fiu eu mulțumită de ceea ce fac, pentru că sunt destul de pretențioasă. Am un spirit autocritic dezvoltat”, a declarat Andreea Marin pentru Viva.

„Are un hop greu de trecut”

Pentru Andreea Marin, cel mai important dar pe care l-a primit de-a lungul vieții, este fiica sa. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că niciun premiu nu este mai valoros decât venirea pe lume a Violetei.

„Fiica mea este cel mai important premiu pentru mine. Este premiul pe care viața mi l-a oferit și cred că așa este pentru fiecare părinte până la urmă. Dincolo de realizările în carieră, în viața de zi cu zi cel mai important este vlăstarul care rămâne după tine.

 Are un hop greu de trecut, pentru că va depune dosarul pentru o universitate în Statele Unite și e într-o mare vrie. Asta e prioritatea ei acum și o las să își facă treaba”, a mai adăugat „Zâna Surprizelor” pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
colin farrell  jpg
banner nicolai tand png
banner Petrică Mîțu png
zendaya gettyimages jpg
delia budeanu jpg
oana roman jpg
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net