Fiica lui Victor Socaciu, poze rare de familie. Ce fericit era solistul cu copiii și nepoții!

Ultima actualizare:

Durerea și dorul, însoțite de amintiri, îl vor ține viu pe Victor Socaciu în memoria familiei sale. Fiica sa cea mică, Ana Maria Socaciu, a publicat pe Facebook imagini superbe de familie, din vremea în care totul era roz în viațile lor. Victor Socaciu a murit pe 27 decembrie 2021, la 68 de ani.

Victor Socaciu, alături de soția Brândușa, fiica Ana Maria și nepoțică. Foto: Facebook
Victor Socaciu, alături de soția Brândușa, fiica Ana Maria și nepoțică. Foto: Facebook

Ana Maria Socaciu, fiica cea mică a lui Victor Socaciu, a avut Sărbători triste. Și-a găsit însă alinare la biserică, iar discuția cu părintele Ciprian i-a fost balsam pentru suflet. 

"La cumpăna dintre ani am ieșit din casă, pășind spre locul în care mereu îmi găsesc liniștea, spre Omul lângă care mereu am zâmbit, chiar și în timpul furtunii! Vă mulțumesc, Părinte Ciprian, pentru toate rugăciunile înălțate pentru tata și pentru locul pe care mi l-ați dat în inima dumneavoastră! Să avem un an binecuvântat, un an în care să ne gândim și la moarte, căci numai gândul la finalul vieții ne face să stăm drepți pe acest pământ!", a scris ea, pe Facebook, în dreptul unei imagini în care apare alături de fiica ei cea mare, prima nepoțică a lui Victor Socaciu.

Ana Maria a publicat pe Facebook mai multe imagini rare, de familie, din care se vede cât de fericit era artistul alături de ființele dragi. 

Victor Socaciu, 4 căsnicii și 3 copii

Victor Socaciu a renunțat la burlăcie pentru o profesoară de engleză, Doina, care l-a făcut tată pentru prima oară. Iulia este rodul iubirii lor și cea mai mare fată a lui Victor Socaciu. Are 40 de ani și a stat mai mult în Australia, alături de mama ei. 

Copilul cel mijlociu este Alessia Ana-Maria, care are 33 de ani. Mama ei este o frumoasă sibiancă, alături de care Victor Socaciu a trăit o poveste de dragoste, dar cu care nu s-a căsătorit niciodată. Fata a fost concepută în timpul mariajului cu a doua soție, Cornelia Pavlovici, lângă care a rezistat timp de 12 ani. Cu aceasta nu a făcut niciun copil.

Victor Socaciu a mai fost căsătorit timp de 16 ani cu prezentatoarea TV Marina Almășan. Rodul iubirii lor este unicul băiat al lui Victor Socaciu, Victoraș, cel mai mic dintre cei trei, care are 23 de ani. Folkistul și Marina Almășan au divorțat în 2012. Văduva lui Victor Socaciu este impresara Brândușa Simion, cu care artistul s-a căsătorit în anul 2016. 

Victor Socaciu a murit pe 27 decembrie 2021, la 68 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net