Cauza morții lui Victor Socaciu, dezvăluită de soție: «Au apărut complicații»

#Victor Socaciu
Ultima actualizare:

Sicriul cu trupul neînsuflețit al cântărețului de folk Victor Socaciu a fost depus la Sala Palatului, acolo unde au venit familia, prietenii și apropiații solistului pentru a-și lua „adio” de la acesta. La fața locului au fost prezenți și mai mulți reporteri, iar soția artistului, Brândușa Simion, a vorbit despre cauza morții partenerului său.

Soția și fiica lui Victor Socaciu au vorbit despre cauza morții artistului Foto: Click!
Soția și fiica lui Victor Socaciu au vorbit despre cauza morții artistului Foto: Click!

Victor Socaciu și-a petrecut ultimele șapte săptămâni din viață în spital. Artistul a suferit în trecut un transplant de rinichi și suferea, de asemenea, de mai multe probleme de sănătate. 

Cauza morții lui Victor Socaciu

În luna aprilie fusese diagnosticat cu COVID, acesta fiind, se pare, începutul sfârșitului. Soția și fiica artistului susțin că Socaciu a murit de șoc septic, în urma unei infecții pe care acesta a contractat-o în spital.

A fost bine, a fost la spital pentru o intervenție minoră. Acolo a contractat o infecție nosocomială și cauza decesului a fost șoc septic”, a declarat Brândușa Simion, soția lui Victor Socaciu. „A ajuns la spital pe 19 noiembrie. Avea un post-COVID, acumula pleurezie, lichid la plămâni, și am fost trei zile să facă un drenaj.

Asta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo, au apărut complicații. A avut multe momente în care și-a revenit și îmi spunea că vrea să ajungă la Bistrița pe 3 decembrie, că îl așteaptă acolo oameni”, a dezvăluit Brândușa Simion.

Ne asumăm când avem intervenții, se știe că în spitale sunt bacterii. Am vorbit chiar înainte să se interneze, cum a zis și Brândușa, vorbeam despre videoclipul piesei pe care a scos-o și vorbeam de niște planuri. Nu se gândea nimeni la așa ceva”, a mărturisit Ana-Maria Socaciu, fiica lui Victor Socaciu.

A avut simptome, dar nu așa de grave, a fost internat și a răspuns la tratament foarte bine, doar că plămânii au fost afectați și s-a ales cu această pleurezie”, a mai spus Ana-Maria Socaciu despre perioada în care tatăl ei a fost bolnav de COVID-19.

Reprezentanții spitalului unde a fost internat Victor Socaciu susțin însă că artistul a fost îngrijit corespunzător, iar doctorii au făcut tot ce le-a stat în putință din punct de vedere medical, informează Digi 24.

Victor Socaciu va fi condus pe ultimul drum joi, iar miercuri, 29 decembrie, sicriul cu trupul său neînsuflețit va fi depus la Camera Deputaţilor, între orele 12:00 şi 14:00, având în vedere cariera sa în politică. De asemenea, familia îi va respecta ultima dorință și îl va înmormânta, așa cum și-a dorit, la Cornu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
florin piersic facebook jpg
cristian boureanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net