Fiica lui Victor Socaciu: „Primesc semne de la tata din cer”. Ana Maria ne-a spus totul

#Exclusiv Click!

Fiica cea mică lui Victor Socaciu, Ana Maria, suspină și acum după dorul de tatăl său, care a murit la finalul anului 2021, la vârsta de 68 de ani. Contactată de Click!, aceasta ne-a povestit care a fost ultimul vis în care l-a întâlnit pe regretatul folkist, dar și ce semne primește de la părintele său, de pe lumea cealaltă.

Lumea muzicii românești a fost îndoliată la finalul lui 2021 când Victor Socaciu, în urma unor probleme medicale pe care le avea, în ultimul timp, a părăsit lumea celor vii. În acea perioadă, Marina Almășan, fosta lui soție, ieșise cu declarații publice și mărturisea faptul că problemele la rinichi pe care le avea, de ani de zile, i-au pus capac definitiv. Folkistul suferise un transplant de rinichi, în urmă cu zece ani, iar cu timpul această intervenție îi tot dădea bătăi de cap.

Contactată de Click!, Ana Maria, fiica regretatului Victor Socaciu ne-a povestit că are și în prezent o comunicare strânsă cu tatăl său.

Da, l-am mai visat pe tata, în cel mai recent vis era pe scenă, iar eu din culise îi dădeam foile cu cântecele pe care mi le cerea. Îl visez destul de des. Primesc și semne de la el, din Cer, prin persoane care îi poartă numele sau pur și simplu prin anumite situații simbolice pentru mine și pentru el.

Îl simt pe tata lângă mine în fiecare zi, iar când vin Sărbătorile tot ceea ce pot face de dragul lui este să recompun momentele noastre împreună, adică să fac ceea ce îi aducea lui bucurie. De Paște lui tata îi plăcea mult atmosfera din noaptea Învierii, ținea mult la tradiții. Acesta e cursul vieții, acum eu, sora mea și fetițele mele trăim pentru el și el prin noi, astfel el e nemuritor prin noi toate. De Paște vom ciocni ouă, vom merge la Biserică și la cimitir”, a declarat Ana Maria, în exclusivitate pentru Click!

Victor Socaciu a luptat pentru viață

Regretatul artist în anul 2009 era supus unui dublu transplant de rinichi la Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj. Rinichi care erau a unei fetițe, de doar zece anișori, ce suferise un anevrism cerebra chiar în acel an.

Fetiţa noastră a început dintr-o dată să se comporte ciudat. Se lovea cu palmele în cap şi scotea sunete ciudate. Am strigat la ea, dar nu a mai răspuns. Atunci, am chemat ambulanţa. La spitalul din Târgu - Mureş a fost înconjurată de zeci de medici care au făcut tot posibilul să o salveze. Totul a fost în zadar.

Medicii au venit la noi după ce au făcut toate testele posibile. Rezultatele ne-au înmuiat picioarele. Creierul puiului nostru murise. Atunci ne-au întrebat dacă suntem de acord să donăm organele fetiţei. Ne-am dat seama că au depus eforturi supraomeneşti ca să o salveze şi nu am ezitat. Nu ne-a interesat unde vor ajunge organele, cât timp salvează alte vieţi. Am aflat de la televizor că un artist a primit rinichii fetiţei noastre. Ea va cânta acum prin vocea lui”, au declarat, la vremea respectivă, părinții lui Bogi, pentru Click!

Victor Socaciu - „Mama lor”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net