Fiul Cristinei Rus conduce skijetul la 12 ani. Milionarul Dragoş Bîtleanu îi dă lecţii fiului, deşi pe litoral e arborat steagul roşu

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ce mamă grijulie este Cristina Rus! Aflată zilele acestea pe Litoral alături de frumoasa ei familie, fosta cântăreaţă s-a speriat foarte tare când soţul şi fiul cel mare s-au aventurat în larg la bordul unui skijet nărăvaş, mai ales că erau valuri mari, iar salvamarii arboraseră steagul roşu.

Cristina Rus i-a făcut semn soțului său să se întoarcă la mal
Cristina Rus i-a făcut semn soțului său să se întoarcă la mal

Foto: BLITZ

De când e soție și mamă, Cristina Rus (41 ani) a ieșit din atenția lumii mondene. Este o persoană discretă și nu îi place să se expună, mai ales atunci când vine vorba de viața ei privată așa că a fost un deliciu să o surprindem  la plajă, pe litoralul românesc.

Citește și: Ce bine arată Cristina Rus după 3 nașteri! Cum a fost surprinsă în oraș

Mult spus la plajă, pentru că fosta artistă nu şi-a lăsat nici un pic la vedere trupul, altădată de manechin. Fotoreporterii Click! au fotografiat-o îmbrăcată cu o rochiţă largă, închisă până-n gât. Se pare că vedeta a ales tot o plajă a milionarilor din Mamaia, Caelia, pentru a se putea distra în voie alături de soțul și băieții ei. Doar și ea este soție de milionar!

Vezi și: Asta înseamnă să fii soție de milionar! Ce gest a făcut Cristina Rus pentru o femeie sărmană cu un bebeluș

Fosta artistă stă îmbrăcată pe plajă

Ziua în care Cristina Rus și familia ei au fost surprinși pe Litoral de fotoreporterii Click! nu a fost una tocmai prielnică, a bătut vântul și acesta i-a dat bătăi de cap frumoasei vedete. Soțul ei, Dragoș Bîlteanu (45 ani) a ieșit în larg, la o plimbare cu skijetul, împreună cu fiul lor cel mare, dar pentru că s-a îndepărtat prea mult de mal, fosta artistă  din trupa Blondy a  devenit ușor neliniștită și a început să gesticuleze și să îi facă semn soțului să revină mai repede spre mal.

Iată și: Ce super cadou a mai primit Cristina Rus de la soţul milionar! Costă 80.000 de euro!

Aşa cum se poate vedea din imaginile noastre, tatăl nu doar că-şi plimbă fiul, dar îl şi iniţiază în conducerea unui skijet şi la un moment dat chiar Dragoş jr. este cel care conduce.

WOW: Cristina Rus, poziţii sexy în parcare. Pantalonii mulați i-au etalat formele

Se pare că celebra blondă are un soț ascultător de vreme ce acesta s-a supus “ordinelor” soției sale. Afaceristul Dragoș Bîlteanu s-a întors la mal, de data aceasta el a preluat skijetul, a lăsat copilul în grija mamei speriate și a plecat într-o altă cursă nebunească pe mare, fără să aibă alte responsabilități și să se relaxeze în voie.

Te-ar putea interesa și: Manuela Fedorca, Cristina Rus şi Andreea Bălan se machiază la volan. Cum le-am surprins

Sunt căsătoriți din 2009

Cristina Rus și milionarul Dragoș Bîlteanu s-au căsătorit în anul 2009. În anul 2004, soțul cunoscutei artiste avea o avere estimată la 90 de milioane de euro. Acesta a avut și câteva probleme cu legea și a ajuns la un moment dat în spatele gratiilor pentru fraudă economică, lucru nu tocmai plăcut pentru Cristina Rus care a fost nevoită să se ocupe o perioadă singură de familia lor. Soții au împreună trei copii, un băiat de 12 ani și două fete, una de 8 ani și mezina familie care s-a născut în anul 2020.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net