Fosta lui Dan Bittman și actuala lui Zamfirescu, în poziții incitante, cu vedere la părți intime

Ultima actualizare:

Tinerele actrițe din România fac furori pe rețelele de socializare, unde postează imagini în care apar îmbrăcate sumar, cu părțile intime la vedere, în poziții menite să incite bărbații. Este vorba despre Diana Roman, Monica Odagiu, Ana Odagiu, Luminița Orga și Nadiana Sălăgean.

Dan Bittman, alături de Monica Odagiu, pe vremea când erau împreună
Dan Bittman, alături de Monica Odagiu, pe vremea când erau împreună

Simț artistic și putere de seducție! Să nu uităm de ... fierbinți! Așa au pozat fetele de la Nottara și Caragiale: cu părțile intime la vedere, mai exact o parte din posterior, ceva cu vedere la decolteuri, însă cea care a fost imortalizată de aparatul foto și cea mai îndrăzneață a fost tocmai Monica Odagiu, fosta iubită a lui Dan Bittman, care, în imagini, stă într-o poziție demnă filmelor cu Sharon Stone, cu vedere la lenjeria intimă.

Nici Diana Roman nu se lasă mai prejos, iar în fotografia de pe Instagram apare într-o pereche de pantaloni scurți, mulați pe fese și pe picioarele tonifiate, iar în ciuda ... apetitului se și apleacă ușor spre colegele ei de ... suferință. Poziția în care stă nu are tentă sexuală, ci doar una artistică, pentru că fetele au pozat cu ocazia unui nou proiect în care sunt implicate toate. Desigur, urmăritorii bărbați vor aprecia și trupurile lor perfecte, și talentul actoricesc.

Diferența de vârstă de 34 de ani nu i-a împiedicat pe Dan Bittman și Monica Odagiu să aibă o relație amoroasă. Cei doi au fost surprinși de multe ori împreună, însă nu au recunoscut dragostea dintre ei. Se zvonește că tânăra actriță este și motivul pentru care artistul s-ar fi separat de mama celor trei copii ai săi, Liliana Ștefan, care a trecut peste multe infidelități ale solistului de la Holograf.

Nici în casa Dianei Roman nu este mai liniște, o altă sexoasă, actriță la Nottara, care s-a cuplat de Vlad Zamfirescu, care s-a despărțit, culmea, anul acesta de soția lui, după 23 de ani de mariaj, împreună cu care are și doi copii. De altfel, cei doi s-au mutat împreună, mai exact în casa actriței, care locuiește lângă Teatrul Național, la Universitate, în zona boemă din București.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net