Fostele asistente tv sunt acum mămici de nota 10. Bianca Drăguşanu şi Adelina Pestriţu se mândresc cu fiicele

Ultima actualizare:

    Adelina și Virgil alături de fiica lor, Zenaida Foto Arhivă personală
Adelina și Virgil alături de fiica lor, Zenaida Foto Arhivă personală

Au fost dornice de afirmare, iar meseria de asistente tv le-a adus celebritatea. Timpul a trecut, iar acum sunt mămici de nota zece. Mădălina Pamfile, Marina Dina, Andreea Spătaru, Adelina Pestriţu, Bianca Drăguşanu şi Laurette se mândresc cu copiii lor, care le-au moştenit frumuseţea şi şarmul.

Jobul de asistentă tv a fost şi continuă să fie la mare căutare printre fetele frumoase, dornice de afirmare, deşi salariul este mai degrabă simbolic, în jur de 2.500 de lei. Andreea Spătaru (35 de ani) este cea mai veche asistentă tv din lunga listă. Ea a debutat la matinalul "Neatza cu Răzvan şi Dani", în urmă cu 15 ani, când emisiunea era realizată la Naţional TV.

Între timp, frumoasa blondină, care şi-a expus nurii şi în Playboy, şi-a făcut o familie alături de afaceristul Sorin Marica. În 2009, a adus pe lume primul ei copil, o fetiţă, pe nume Maria, care zilele trecute a împlinit 11 ani. În aprilie 2018, Andreea a născut şi un băieţel superb, Iosif. Ea se dedică în totalitate creşterii lor.

Vă mai amintiţi de senzuala Mădălina Pamfile (26 de ani), implicată în nenumărate scandaluri cu fotbalişti, şi cu o viaţă de noapte tumultuoasă? Mădălina Pamfile a intrat în atenţia publicului în 2011, după ce a pozat în revista Playboy. Cunoscută la vremea respectivă drept ”eleva lui Mazăre”, focoasa brunetă era nelipsită din cluburile de pe litoral.

Pe valul de notorietate, creat de pictorialul nud, Mădălina a fost angajată la Antena 1 pe postul de asistentă a lui Dan Capatos la ”Un show păcătos”. Acum este o mamă implicată sută la sută în creşterea celor două fetiţe pe care le are cu un afacerist. Mădălina are două fiice, pe Sofia, în vârstă de 2 ani, şi pe Samira, care s-a născut pe 27 februarie 2020.  Senzuala brunetă a renunţat, între timp, la machiajul de vampă, dar şi la ţinutele provocatoare. Şi Marina Dina (32 de ani), fosta asistentă a lui Mihai Morar, e mămică. Blonda cu trup de gazelă s-a retras de pe micile ecrane în aprilie 2017, când a adus pe lume gemeni, o fetiţă şi un băiat, Aria şi Zian. Tot de pe acelaşi scaun, de la emisiunea "Răi, da' buni!", a stat şi Adelina Pestriţu (33 de ani), în 2010.

Acesta a fost debutul ei în tv, apoi a urmat un periplu la Kanal D, ca prezentatoare tv. A devenit influencer, s-a căsătorit cu afaceristul Virgil Steblea, iar în 2018 a devenit mămica unei fetiţe superbe, Zenaida. La fel ca Mădălina Pamfile, şi Bianca Drăguşanu  (38 de ani) a debutat ca asistentă tv, la emisiunea lui Dan Capatos. În 2012 s-a retras însă de pe micul ecran şi şi-a deschis un atelier de croitorie. S-a măritat cu Victor Slav, iar în 2016 a născut-o pe Sofia. Laurette, unica asistentă tv cu ten ciocolatiu, a făcut o vreme senzaţie la emisiunea Adrianei Bahmuţeanu, de la Kanal D. Are o fetiţă, pe Serena, în vârstă de 9 ani, cu fostul soţ, Mihai Ştefan. 

Citește și

Fostele sexy-asistente tv fac furori la plajă

Ce s-a întâmplat cu sexy-asistentele tv după ce au renunțat la lumina reflectoarelor

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net