FOTO EXCLUSIV Cât de schimbat e Arlechino la 65 de ani! Cum l-am surprins pe celebrul actor

Mihai-Gruia Sandu (65 de ani) ne-a pus zâmbete pe chip, însă viața lui a fost mult timp o dramă, nu o comedie. Celebrul actor, care i-a dat viață lui Arlechino în emisiunile pentru copii din anii '90, a trecut peste problemele de familie din 2008, atunci când a divorțat, după un mariaj de aproape un deceniu. Iată cum l-am surprins pe Arlechino, zilele trecute, în Capitală! 

Mihai-Gruia Sandu i-a dat viață personajului Arlechino
Mihai-Gruia Sandu i-a dat viață personajului Arlechino

Îl mai țineți minte pe Arlechino? Actorul Mihai-Gruia Sandu nu a putut scăpa toată viața de rolul care a bucurat copilăria a milioane de copii, așa că și acum este strigat, pe stradă, "domnul Arlechino", nicidecum "domnul Sandu".

Citește și: Ce dărâmat e Arlechino de dorul copiilor!

Fotoreporterii Click! l-au întâlnit, zilele trecute, într-un supermarket din Capitală, de unde marele actor a cumpărat butași de magnolie, produse de brutărie și două cutii de biscuiți. Îmbrăcat în haine închise la culoare, cu masca de protecție încă pe față, preocupat, destul de abătut și concentrat la o convorbire telefonică. Așa l-am surprins pe Mihai-Gruia Sandu, care pare vizibil transformat față de cum l-am văzut în serialul "Sacrificiul", de acum doi ani. Este ceva mai slab și cu părul mai alb.

A divorțat cu scandal, în 2008

Ani la rând, Mihai-Gruia Sandu a purtat cu el amintirea unei căsnicii eșuate cu Oana Bojescu, despre care spunea că i-a fost studentă. Cei doi au divorțat în 2008 și au împreună doi copii, Domnica (22 ani) şi Theodor-Cosma (21 ani), care au rămas în grija mamei. Dar nu doar divorțul a fost marea cumpănă din viața lui Arlechino. Acuzat de infidelitate de fosta consoartă, actorul a fost executat silit pentru neplata pensiei alimentare şi pentru cheltuieli de judecată.

În 2015, Mihai-Gruia Sandu ne declara că relația cu copiii lui s-a îmbunătățit, pentru că aceștia au crescut. “Cu mama lor nu am revenit la sentimente mai bune, dar ei au crescut şi nu mai au nevoie de permisiune să mă viziteze”, ne-a declarat, atunci, actorul.

Mihai-Gruia Sandu, în serialul "Sacrificiul"
Mihai-Gruia Sandu, în serialul "Sacrificiul"

Cine este Mihai-Gruia Sandu

Mihai-Gruia Sandu s-a născut pe 12 octombrie 1956 la Bucureşti. Este este unul dintre cei mai apreciaţi actori români, cu o carieră bogată şi în televiziune. A rămas în memoria publicului larg după ce, în anii 1990, a jucat la TVR rolul lui "Arlechino" într-o emisiune pentru copii de mare succes. A mai apărut în emisiunile "Bun de tipar", "Star bucătar", "Convinge-mă", toate la TVR. În 2019, Mihai-Gruia Sandu a jucat și în serialul "Sacrificiul", produs de Ruxandra Ion la Antena 1. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
cub oana roman png
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg