Fuego, sărbătorit de Sfinții Petru și Pavel. Ce sacrificii a făcut în cei 30 de ani de carieră: „Multe lupte duse..”

Fuego (46 ani), mai precis Paul Ciprian Surugiu, așa cum se numește el în buletin, își sărbătorește azi ziua numelui, chiar dacă nu este deloc fanul zilelor onomastice, așa cum chiar el a declarat.

„Eu mi-s Paul, iar azi, de Sfinții Petru și Pavel, e și ziua mea de nume! Recunosc că doar de vreo câțiva ani celebrez această alăturare, aflând mai târziu că Paul vine de la Pavel! Eu nu sunt fanul zilelor onomastice, dar mă bucur când primesc urări și vă mulțumesc tuturor celor care azi vă veți gândi puțin și la mine! Cele două nume ale mele, Paul și Ciprian, sunt frumoase prin însemnătatea lor și cred că nu au fost alese întâmplator, la fel cum consider că așa e în cazul tuturor! Numele sunt un soi de ștampilă și ajungem, fie că ne plac sau nu, să ne identificăm cu ele! Eu vă iubesc și vă aștept duminică, de la ora 15.00, la TVR 2, să sărbătorim împreună, cu muzică bună!”, este mesajul pe care Fuego l-a transmis către toți cei care îl iubesc.

Nu a avut trac de scenă

Artistul a aniversat, recent, 30 de ani de carieră artistică, la Chișinău. Fuego este recunoscător că a ajuns unde este acum și, dacă nu era muncitor și conștiincios, nu ar fi reușit să devină ceea ce este astăzi.

„De mic copil nu am avut trac în fața reflectoarelor! Sunt în largul meu, deși am emoții, iar cu timpul, în cei 30 de ani de când fac asta, m-am obișnuit și deja simt lipsa atunci când am pauze mai lungi, pentru că iubesc ce fac! Pentru mine arta e sens, orice latură ar avea ea. În fața camerelor, deși emoționat, sunt ca peștele în apă, sunt relaxat și mi-e drag să fac această profesie, știind că nu o fac doar pentru mine neapărat, ci și pentru oameni, pentru cei care apreciază și iubesc ce fac, cărora mă adresez.

30 de ani înseamnă multe lupte duse, războaie câștigate sau pierdute. Secrete ale acestei longevității nu am. Am trudit cu sânge pentru tot ce sunt, am fost temeinic, am ascultat, am fost și sunt implicat, serios, punctual, rațional, am învățat din greșelile tinereții, făcute fără cap, am respectat publicul și acesta de pe urmă m-a adus unde sunt. Vă iubesc!”, a mai adăugat îndrăgitul artist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net