Gabriel Cotabiță, probleme de sănătate, după ce a fost bolnav de Covid. De ce ar fi fost internat

Ultima actualizare:

Gabriel Cotabiță a rămas cu sechele după ce a fost bolnav de Covid-19. El ar fi fost internat chiar de Crăciun din cauza unor noi probleme de sănătate.

Gabriel Cotabiță ar avea iar probleme de sănătate foto: Adevarul.ro
Gabriel Cotabiță ar avea iar probleme de sănătate foto: Adevarul.ro

Gabriel Cotabiță a reușit să treacă de pragul din ianuarie 2021, când s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 și a fost internat. El are însă sechele după boală. Deși s-a simțit bine o vreme, el ar fi fost internat din nou în octombrie. Nu se știu motivele pentru care ar fi ajuns din nou la spital atunci, ci doar că i-ar fi fost atât de rău că nu s-ar fi putut ține pe picioare.

 Conform cancan.ro, lucrurile s-ar fi complicat iar după o vacanță la Londra și, în urma unor analize, ar fi descoperit că ar avea probleme cu tiroida. Gabriel Cotabiță ar fi fost iar internat de Crăciun.

Din fericire, el s-ar simți bine acum și s-ar concentra pe viața profesională, cu un nou proiect pe rol.

Gabriel Cotabiță, infectat cu coronavirus în 2021

Gabriel Cotabiță s-a infectat cu noul coronavirus, în ianuarie 2021, deși s-a protejat de boală, respecând regulile impuse de autorități. El a fost internat, pentru a fi ținut sub observație, Din fericire, cântărețul a trecut cu bine și a ieșit repede din spital, iar soția lui, Alina, nu s-a infectat și ea.  

M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit să fiu ținut sub observație, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate.

M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ”, a declarat artistul, la momentul respectiv, pentru impact.ro.

Gabriel Cotabiță a stat în comă trei săptămâni în 2015

Artistul se afla în grupa de risc pentru infecția cu virusul Sars-CoV-2, având, de-a lungul timpului, mai multe probleme de sănătate ce i-au pus viața în pericol. În urmă cu apoarpe șapte ani, cântărețul a fost în comă profundă, șansele lui de supraviețuire fiind unele foarte mici.

După ce a suferit un grav atac cerebral în anul 2015, Gabriel Cotabiță a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare. A stat peste trei săptămâni în comă, însă și-a revenit, deși doctorii nu îi mai dădeau șanse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net