Gabriel Cotabiță, adevărul despre problemele de sănătate: „Anul acesta a fost destul de nefast pentru mine"

Ultima actualizare:

    Gabriel Cotabiță, declarații despre problemele de sănătate din cauza cărora a fost internatFoto: Captură Video
Gabriel Cotabiță, declarații despre problemele de sănătate din cauza cărora a fost internatFoto: Captură Video

Pentru Gabriel Cotabiță ultima perioadă nu a fost una tocmai liniștită în ceea ce privește starea sa de sănătate. Artistul a fost de curând spitalizat, după ce surse medicale au dezvăluit că acesta a suferit un accident vascular.

Gabriel Cotabiță a aniversat 66 de primăveri în data de 1 octombrie, apărând în cadrul unei emisiuni chiar de ziua sa de naștere. Cântărețul a vorbit despre trecutul lui, dar și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimul an.

La 6 ani de când a suferit un infarct, Gabriel Cotabiță s-a confruntat din nou cu probleme de sănătate. Artistul a ajuns la spital la începutul lunii octombrie, unde a fost ținut sub supravegherea medicilor.

Gabriel Cotabiță susține că nu a făcut accident vascular

Acesta a vorbit în emisiune despre starea sa de sănătate și a confirmat că a fost internat, după ce au apărut zvonuri conform cărora acesta ar fi făcut un  accident vascular cerebral tranzitoriu. Cântărețul infirmă însă această teorie.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, el a dezvăluit diagnosticul primit din partea medicilor. „Anul acesta a fost unul destul de nefast pentru mine. Am petrecut Revelionul în spital, cu COVID-19, iar când mi-am revenit, au apărut problemele cu tiroida. Au zis ei (n.r. – sursele apropiate medicilor citate de presă n.r) că este atac cerebral, dar nu a fost. Pentru că dacă era atac cerebral nu mai eram aici. (..)

Problema cu tiroida s-a tratat, nu m-am operat. Dar nimic nu prevestise această problemă, de aceea nimeni nu a știut ce mi se întâmplă”, a povestit cântărețul, în emisiunea anterior menționată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
gheorghe dinicu1 jpg
florin piersic  jpg
Theo Rose jpg
banner gabriela cristea png
banner catinca oana roman png
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
ariana grande rochie floare jpg
cub theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net