Gabriela Cristea și-a băgat fanii în panică! Și-a făcut un tatuaj și mulți s-au grăbit să o judece: „Te-a găsit nebunia la 50 de ani?!”

Gabriela Cristea, una dintre cele mai titrate vedete de televiziune de la noi, a intrat în vizorul fanilor după ce a apărut pe mână cu un tatuaj. Care este istoria acestuia și cum a ajuns Gabriela Cristea să fie criticată din acest punct de vedere, aflați din rândurile de mai jos. 

Gabriela Cristea / foto: Social media
Gabriela Cristea / foto: Social media

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz. Împreună au două fetițe minunate, pe Victoria și pe Iris, și o viață la care mulți oameni doar aspiră. Cu toate acestea, fiind persoane publice și expunându-și mereu viața personală pe rețelele de socializare, se aleg des atât cu critici, cât și cu complimente din partea internauților. 

„Au fost câteva întrebări legate de noul meu tatuaj”

Soția lui Tavi Clonda, deși nu este adepta tatuajelor, a mărturisit că îi surâde ideea de a-și face unul în viitorul apropiat, care să aibă o semnificație aparte: familia ei. Până atunci, doar a testat terenul cu un tatuaj temporar, pentru care mulți au criticat-o. 

„Bună dimineața, dragilor! Gata, s-a terminat weekend-ul și începem o nouă săptămână de muncă, de școală. Eu tocmai am dus fetele la școală și încep să mă pregătesc pentru ziua de astăzi. Dar, la început de săptămână vreau să vă vorbesc despre o situație pe care am întâlnit-o zilele trecute printre comentariile primite de la voi. 

Au fost câteva întrebări legate de noul meu tatuaj. Au fost câteva voci care mi-au spus: dar de ce nu ne spui nimic despre tatuajul tău? De ce te-ai apucat să-ți faci tatuaj la 50 de ani? Te-a găsit nebunia la 50 de ani de te-ai găsit să-ți faci tatuaje? 

Mie îmi plac tatuajele, în general, dar nu pe pielea mea. Nu cred că sunt cea care ar trebui să poarte tatuaje, nu cred că mi se potrivesc ca și atitudine. Dar m-am gândit că la un moment dat trebuie să îmi fac și eu un tatuaj mic, care să aibă o semnificație, o să fac un tatuaj care să reprezinte ceva pentru întreaga noastră familie.”, a spus vedeta, pe social media. 

„Este că este un tatuaj făcut de fetele mele”

Fanii au luat foc după ce au văzut un tatuaj pe mâna Gabrielei Cristea. Fără a cugeta prea mult, unii cârcotași au criticat-o, crezând că a luat decizia să se tatueze. Din păcate pentru cei care s-au grăbit să critice, tatuajul Gabrielei Cristea este unul temporar, de copii, pe care i l-a lipit fiica sa, Victoria, la petrecerea de ziua sa de naștere. 

„N-am apucat încă să fac chestia asta, dar cu toate astea am un tatuaj pe care l-ați văzut și voi la televizor și l-ați văzut și pe rețelele sociale. Ceea ce pot să vă spun este că este un tatuaj făcut de fetele mele la ziua Victoriei. Ea mi l-a făcut, și i-a făcut și lui Tavi. Se ia foarte, foarte greu și oricât m-am spălat, oricât m-am frecat, nu s-a luat. 

Iar acum v-am vorbit despre el pentru că o să dispară, în sensul că mă duc și îmi fac un peeling. Este singura soluție ca să reușesc să iau tatuajul ăsta. Este un tatuaj temporar pe care mi l-au făcut fetele, un tatuaj pentru copii” - a explicat Gabriela Cristea, pe social media. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Alina Maria de Roumanie si Nicolae al Romaniei la Iacob Foundation   Instagram (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
oana roman instagram jpg
Banner smiley Gina pistol
    În cadrul unui podcast Mihaela Tatu și-a exprimat părerea despre iubire
Banner Elena Merisoreanu
amelia gray gettyimages jpg
Banner Alain Delon
Banner Andreea Popescu
cornelia dansatoarea gene jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net