Gabriela Prisăcariu, probleme de sănătate în vacanță! Ce a pățit soția lui Dani Oțil: „Mai rău ca niciodată”

Dani Oțil, soția și copilul se află în Malta, acolo unde au planificat o vacanță de care ambii aveau nevoie. Din păcate, Gabriela a întâmpinat mici probleme de sănătate. Ce le-a spus fanilor de pe Instagram, pe care i-a și îngrijorat. 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil / foto: social media
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil / foto: social media

Gabriela Prisăcariu și fiul ei au mers în Malta, acolo unde Dani Oțil filmează un nou sezon pentru emisiunea Power Couple. Din păcate, soția prezentatorului nu s-a putut bucura la maximum de scurta vacanță, întrucât a întâmpinat probleme medicale. 

„Mi-a fost atât de râu ca niciodată”

Pe contul personal, soția lui Dani Oțil le-a mărturisit fanilor faptul că nu s-a simțit deloc bine în vacanța din Malta. A avut stări de rău și a ales să se odihnească, luând pastilele necesare pentru problema cu care s-a confruntat. 

„Îmi pare atât de rău că nu am apucat să postez mai mult din locația asta superbă... dar mi-a fost atât de râu ca niciodată”, a scris Gabriela Prisăcariu pe social media. 

Postarea Gabrielei / foto: Instagram
Postarea Gabrielei / foto: Instagram

Dani și Gabriela au avut o nuntă ca-n povești!

Dani Oțil și Gabriela Priscăriu au devenit soț și soție la finalul lunii iulie a anului trecut. Cei doi au avut o nuntă de vis. Slujba a avut loc la Mănăstirea Cașin, iar petrecerea, de cinci stele, chiar pe marginea lacului Buftea, avându-i alături pe cei 100 de invitați care s-au distrat pe cinste, în fața cărora Dani a ținut un speech în stilul său caracteristic.

Va mulțumesc că ați venit! Eu chiar nu credeam că o să vă strângeți atât de mulți. Gabriela știe că eu am cel mult șase prieteni, unii dintre ei îmi sunt prieteni pentru că i-am împrumutat cu bani, dar au uitat să-i mai dea înapoi.

Eu am zis că o să avem 62 de invitați, dar văd ca sunteți peste o sută. Eu mi-am făcut nunta pentru soția mea și pentru nași. Vreau să-i mulțumesc soției mele că mi-a dat o șansă ca la 40 și ceva de ani să fiu și eu căsătorit.

Le mulțumesc și părinților ei, că au făcut-o și au crescut-o! Puteau să nu o crească atât de mult, ca să dau și eu bine în poze. Vă rog să mă photoshop-ați, ca să fiu și eu de dimensiunea ei.

Mulțumesc și celor care au bătut kilometri ca să ajungă aici! Dacă nu vă place ceva, nu mă interesează”, a spus ginerică, în aplauzele audienței.

„Noi avem, cumva, o regulă nescrisă”

Formează cel mai îndrăgit cuplu din showbiz și asta o știe toată lumea, astfel că mulți se întreabă cum reușesc să mențină vie flacăra iubirii dintre ei. 

„Noi avem, cumva, o regulă nescrisă. O dată la o perioadă ne luăm un weekend sau câteva zile doar pentru noi doi și simt din plin acel timp. Vă dați seama că îl iubim pe Tiago de suntem leșinați, dar contează extrem de mult acele câteva zile să fie doar pentru noi doi. Acasă ne întâlnim, dar nu avem timp de noi”, a spus Gabriela Prisăcariu la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
theo rose jpg
image png
banner vlad gherman png
Banner numerolog
costin marculescu
image jpeg
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net