George Restivan, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu, a plecat din România pentru că s-a simțit amenințat "Am încercat și luptat cât am putut să îmi apăr căsnicia, de unul singur!"

#Exclusiv Click!

Adriana Bahmuțeanu a fost cea care a făcut anunțul că nu mai formează un cuplu cu fostul ei soț, americanul George Restivan. Cei doi s-au logodit religios într-o biserică românească din Ucraina și urmau să facă nunta anul acesta însă au ales în cele din urmă să o ia pe drumuri separate, după o relație de un an și trei luni împreună.

Deși nu a făcut declarații oficiale în presă despre subiectul rupturii de cea care i-a fost alături  și împreună cu care și-a dorit să aibă o familie, George Restivan a ieșit la rampă și a mărturisit pentru Click! motivul pentru care ar fi plecat din România înapoi în America și a decis să trăiască astfel fără fosta lui parteneră, Adriana Bahmuțeanu. 

George Restivan s-a simțit amenințat primind un email în care i se sugera să părăsească România și să plece în America, împreună cu fiul său de 12 ani, Blake.

El a declarat că a făcut orice ca să își apere de unul singur căsnicia.

Acesta plătise deja și o croazieră în valoare de 4000 de dolari, pentru 4 persoane, în perioada 23-30 noiembrie 2024, ce avea ca itinerariu plecarea în Long Beach-Los Angeles cu oprire în câteva stațiuni din Mexic, Puerto Vallarta, Mazatlan și Cabo San Lucas. Americanul a dezvăluit și de ce și-a închis paginile de pe rețelele de socializare. Era asaltat de femei dornice să îl cunoască.

"Nunta trebuia amânată..."

Când v-ați despărțit de fapt, tu și Adriana Bahmuțeanu și vi s-au schimbat prioritățile?

Despărțire nu! A fost o plecare inevitabilă, din cauza amenințărilor! Primul lucru care m-a interesat când am cunoscut-o pe Adriana a fost să-i cunosc anturajul ca să știu cu ce influențe externe am să mă confrunt. Motivul era să îmi protejez căsnicia!

Era vorba să faceți și nunta anul acesta! Ați avut divergente în acest sens?

Nunta, nunta a fost primul loc! În momentul când negociam să nu ne întoarcem la București. Nunta trebuia amânată pentru faptul că nu doream să ne întoarcem la București și căutam calea cea bună cu Adriana. Am încercat și luptat cât am putut să îmi apăr căsnicia, de unul singur!

Am înțeles că ai rezervat și plătit o croazieră pentru luna noiembrie!

Așa este. Avem și o croazieră plătită pentru noiembrie, pentru  Blake, Maximus, mama mea și eu. Maximus suferă enorm pentru că tatăl lui nu l-a mai lăsat la mine, unde noi toți îl așteptam cu drag.

"Este viață frumoasă dincolo de Facebook"

Adriana de ce nu venea în croazieră? 

Această croazieră e plătită din luna mai,  înainte să ne separăm. Adriana era atunci ocupată cu alegerile.

De ce ți-ai închis paginile de Facebook și Instagram?

Paginile de Facebook și Instagram erau un șantier în demolare de mult timp. Este viață frumoasă dincolo de Facebook. Și ce a accentuat să aprind fitilul la dinamită să demolez complet Facebook a fost faptul că eram căutat de femei dornice de vedetism de când s-a aflat că sunt singur și nu am acceptat ca ce a mai rămas din Facebook să ajungă un bordel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner oana roman png
banner Anamaria Ferentz png
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net