Georgică Cornu a făcut apel! O cheamă la tribunal pe Marina Almășan! Cum se simte cu brățara de monitorizare? „Merită chinul…”

#Exclusiv Click!

Războiul dintre Marina Almășan și fostul iubit, Georgică Cornu, de departe de a se fi încheiat. Omul de afaceri nu este deloc de acord cu ordinul de restricție obținut de prezentatoarea tv și avocatul ei, Adrian Cuculis. Prin urmare, a făcut apel și se va vedea cu fosta iubită la tribunal, pe data de 2 septembrie. 

Marina Almășan (58 de ani) a răsuflat ușurată când instanța i-a dat dreptate în scandalul cu fostul iubit, afaceristul Georgică Cornu

După ce acesta ar fi refuzat să accepte despărțirea, pe motiv că încă o mai iubește, presând-o cu mesaje, telefoane și chiar o vizită la domiciliu, Marina și avocatul ei, Adrian Cuculis, au solicitat emiterea unui ordin de restricție împotriva  omului de afaceri.

Pe 31 iulie,  judecătorii i-au interzis lui Georgică Cornu să se mai apropie timp de patru luni, la o distanță minimă de 200 de metri, de vedeta TVR. 

Omul de afaceri timișorean a primit pe perioada ordinului de restricție o brățară electronică de supraveghere, cu care spune că s-ar fi obișnuit, însă asta nu înseamnă că a acceptat decizia instanței de judecată pe care o consideră total eronată în cazul său.

Georgică Cornu: „Am făcut apel! Ne vedem pe 2 septembrie, la tribunal”

Omul de afaceri timișorean și-a angajat un avocat și a făcut apel la decizia instanței din 31 iulie privind ordinul de restricție. Prin urmare, cei doi foști iubiți urmează să se întâlnească toamna acesta pe holurile tribunalului. 

„Am făcut apel pentru că am considerat nedrept ordinul de restricție primit. O să ne vedem la tribunal pe data de 2 septembrie”, a declarat omul de afaceri, pentru Click!

Cum se simte cu brățara de monitorizare? „Merită chinul de a-i vedea adevăratul caracter al Marinei”

Dacă omul de afaceri a primit de la Poliție o brățară de monitorizare, Marina a primit și ea un dispozitiv de monitorizare, un telefon pe care-l poartă tot timpul cu ea. 

„M-am obișnuit cu brățara, merită chinul pentru a cunoaște adevăratul caracter al Marinei Almășan”, a mai declarat Georgică Cornu, în exclusivitate pentru Click!

Marina Almășan și Georgică Cornu s-au despărțit cu scandal după 12 ani de relație 

În luna iunie, Marina Almășan anunța că a decis să termine relația cu omul de afaceri Georgică Cornu, după 12 ani. Conflictul dintre cei doi, însă, a luat amploare în presă și pe rețelele de socializare. 

Marina Almășan, în vârstă de 58 de ani, a apelat la avocatul ei, Adrian Cuculis, după ce s-a simțit terorizată și șantajată de fostul ei iubit, care nu ar fi acceptat deloc ruptura. Georgică Cornu a tot continuat să o contacteze insistent pe vedeta TVR prin numeroase apeluri și mesaje, și chiar să-i supravegheze locuința. 

Cornu a venit chiar la București într-o vizită neanunțată și, cum Marina nu ea acasă, i-a lăsat trandafiri pe prag. De frică, vedeta TVR și-a schimbat atunci yala de la apartament. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bianca dragusanu victor slav colaj instagram jpg
image png
alina sorescu jpg
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
image
actualitate.net
image
actualitate.net