Gestul emoționant pe care îl face Lipaz, fiica cea mică a lui Joseph Hadad. A crescut-o singură după moartea soției

Joseph Hadad a reușit să crească așa cum a știut și a putut mai bine cei trei copii de care în prezent este extrem de mândru. Cu toate acestea, bucătarul are o relație aparte cu mezina familiei, Lipaz, care avea doar 10 luni când mama sa s-a stins din viață. Cu ce gest își uimește tatăl în fiecare dimineață. 

Joseph Hadad și Lipaz / foto: Colaj Click!
Joseph Hadad și Lipaz / foto: Colaj Click!

Pentru celebrul bucătar nu a fost deloc ușor să rămână fără soția lui, care s-a stins din viață din cauza cancerului. De atunci, a fost și mamă și tată pentru copiii lor și a reușit să se ocupe și de latura profesională, și de creșterea pruncilor săi. 

Jospeh Hadad, relație specială cu fiica cea mică 

Lipaz avea doar 10 luni de viață atunci când mama sa s-a stins din viață. De atunci, singurul care s-a ocupat de creșterea sa a fost tatăl său, pe care îl iubește și îl respectă. Cei doi au o relație specială marcată de un gest pe care tânăra îl face de ani de zile. Zilnic, în fiecare dimineață, îi pregătește un ceai pe care i-l duce în cameră. 

„Să știe el că am făcut un gest. Îi pun cana, îi pun ceai și miere, și el doar pune apa caldă și toarnă și are ceai. Fac asta de mult timp, în fiecare zi. (…) Mereu o să fiu alături de el.”, a spus Lipaz în cadrul unei emisiuni TV.

Joseph Hadad: „A fost dificil să cresc copiii” 

Soția bucătarului s-a stins din viață în urmă cu 16 ani, după ce fusese diagnosticată cu cancer la sân. Din păcate, boala a fost mult prea puternică pentru a putea fi învinsă. 

„Soția mea a murit de cancer la sân. Atunci am simțit cum se prăbușește totul… Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am avut și în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viața mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor.

Eu am fost numai cu munca și eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor… A început tratamentul și trei ani de zile a suferit. Am vândut apartamentul, am vândut mașina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc niște medicamente pentru ea și nu am reușit s-o salvez. Am rămas gol”, a declarat bucătarul în trecut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net