Joseph Hadad, un tată mândru! Cu ce se ocupă cei trei copii ai juratului de la Masterchef

Ultima actualizare:

Joseph Hadad este unul dintre cei trei membrii ai juriului de la Masterchef. Bucătarul are o carieră impresionantă în domeniul gastronomiei, iar România este a doua lui casă de peste două decenii. Aici a trăit cele mai frumoase momente din viața sa, și tot aici a trecut prin cel mai negru coșmar al său. 

Joseph Hadad a rămas văduv la 48 de ani Sursă foto: PRO TV
Joseph Hadad a rămas văduv la 48 de ani Sursă foto: PRO TV

Joseph Hadad este un nume incontestabil în domeniul artei culinare. Deține mai multe localuri în București, iar preparatele sale sunt apreciate de foarte multe persoane. Pentru a ajunfe pe culmile succesului a despus mult efort și a petrecut zile și nopți întregi în bucătărie. 

Joseph Hadad a rămas văduv, cu trei copii, la 48 de ani 

Povestea de viață a lui Joseph este una impresionantă. A rămas văduv la vârsta de 48 de ani, după ce soția sa a fost răpusă de un cancer extrem de agresiv. Și-a crescut singur cei trei copiii pe care îi consideră motivul pentru care a avut puterea de a merge mai departe. 

Într-un interviu acordat publicației Viva!, bucătarul a vorbit despre relație pe care o are cu cei trei copii și a rememorat cel mai tragi eveniment din viața sa: pierderea soției. 

"Eu aveam 48 de ani când s-a întâmplat, iar Ghila, doar 42. Am rămas văduv cu trei copii – Dor, băiatul cel mare, de 16 ani, Daniela, de 10 ani, şi Lipaz, de 3 ani şi jumătate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Ghila avea grijă de casă, de mâncare, de familie. Când a murit Ghila, am rămas singur și am fost nevoit să muncesc și mai mult și să le ofer copiilor tot ce au nevoie. Alături de ei m-am ridicat", a povestit Joseph. 

Joseph este foarte mândru de copiii săi. Dor este pasionat de domeniul IT și visează la o carieră în acest domeniu, fiica cea mare activează deja în domeniul gastronomic, iar fiica cea mică, Lipaz, are 17 ani, locuiește în continuare cu tatăl ei și îi aduce zilnic zâmbetul pe buze, potrivit declarațiilor lui Joseph. 

  "Dor este pasionat de IT și are studii în acest sens, Daniela este în Germania și lucrează în același domeniu ca mine:este manager de locație în Berlin, iar Lipaz, momentan, este cu mine, acasă, învață foarte bine și îmi oferă zilnic momente de mândrie", a dezvăluit Joseph. 

Ce planuri are Joseph Hadad pentru anul 2022

Întrebat despre planurile pentru anul 2022, Joseph a mărturisit că își dorește ca viața oamenilor să revină la normal și ca toate persoanele să găsească puterea de a depăși momentele dificile create de situația pandemică.

Dorește să aibă succes în proiectele sale și ca restaurantele pe care le deține să fie în continuare apreciate de consumatori. În plus, speră să păstreze o legătură bună cu toți membrii familiei sale și recunoaște că pandemia de coronavirus a făcut dificilă interacțiunea cu unele dintre cele mai dragi persoane din viața sa. 

    Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!    

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net