Gigel Frone de la „Românii au talent” primește 1.200 de lei pensie de boală, dar nu se atinge de ei. Cine trăiește din acești bani: „Eu mă mai descurc, mai prind o cântare”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Gigel Frone, devenit celebru în urma participării cu succes la „Românii au talent”, este nu numai un solist talentat, ci și un om cu suflet mare. El ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, ce sumă primește, ca pensionar pe caz de boală, dar și cui îi dăruiește lunar banii: „Eu mai cânt, fac și alții!”.

I se mai spune și Mexicanul de la „Românii au talent”

Gigel Frone, căruia i se mai zice și Mexicanul de la „Românii au talent”, urmare a recitalului antrenant susținut în urmă cu 12 ani, este pensionat pe caz de boală, gradul III, din cauza handicapului locomotor de care suferă încă de la naștere. El ne-a dezvăluit care este valoarea pensiei, dar și de ce nu se atinge de acești bani:

„Primesc o pensie de 1.200 de lei lunar, pe caz de boală, dar nu o cheltuiesc eu, din acești bani trăiește sora mea din Onești, ea are nevoie acolo de bani, trebuie să o ajut, îi este și ei greu”, ne-a mărturisit inimosul artist, exclusiv pentru Click!

Din ce bani trăiește: „Mă descurc, mai prind câte o cântare!”

Din ce bani trăiește însă Gigel Frone, având în vedere situația dată, la care se mai adaugă și faptul că nu deține în București o locuință a lui? Susține că se descurcă el cumva să facă rost de bani pentru mâncare, dar și pentru cazarea la hotelul din București, care, de 12 ani, i-a devenit cămin:

„Eu mă mai descurc, mai prind o cântare, pe la o terasă, pe la o zi de naștere, mai primesc bani. Nu mulți, dar îi adun. Locuiesc la un hotel de când am venit în București, de 12 ani, plătesc și aici, mănânc prin oraș, câte un sendviș cu de toate. Nu îmi trebuie foarte multe”, ne-a mai declarat artistul, exclusiv pentru Click!

De altfel, Gigel Frone a găsit mereu o modalitate de a mai face rost de un ban în plus. Înainte de a deveni cunoscut în întreaga țară, el a împărțit pliante, în orașul natal, Onești. Voia însă să strălucească în lumina reflectoarelor. A crezut în talentul său muzical, iar visul a devenit realitate, în 2012, când a concurat la „Românii au talent” (PRO TV).

Gigel Frone: „Încă nu am o soție!”

Gigel Frone nu are, nici acum, la vârsta de 55 de ani, o femeie cu care să împartă bucuriile, dar și greutățile vieții. Speră ca, după ce va avea casa lui, proprietate personală, să se și căsătorească, să renunțe, în sfârșit, la burlăcie:

„Încă nu am o soție și multă lume mă judecă. Dar, ca să ai o familie, trebuie să fii responsabil, să ai niște bani, să ai o casă. Unde să-mi aduc soția, într-o cămăruță de hotel, așa cum locuiesc eu de 12 ani?

În plus, este dificil să cunoști o fată de treabă, eu nu prea ies, nu prea socializez, așa cum e acum tineretul, eu nu merg prin discoteci. După ce voi câștiga mai mulți bani și îmi voi lua o căsuță, mă voi gândi serios și la însurătoare. Momentan, mă descurc, îmi calc hainele singur”, ni s-a confesat Gigel Frone, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net