Iancu Sterp s-a căsătorit cu Denisa Coțolan, dar marele absent a fost fratele lui, Culiță. Ce a declarat cântărețul

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au devenit, oficial, soț și soție. Căsătoria celor doi a avut loc în această duminică, în sânul familiei, marele absent de la eveniment fiind Culiță Sterp alături Daniela Iliescu și fiul lor, Milan. Cântărețul a dezvăluit motivul pentru care nu i-a putut fi aproape fratelui său într-o zi atât de importantă. 

Iancu Sterp s-a căsătorit / foto: colaj Click!
Iancu Sterp s-a căsătorit / foto: colaj Click!

Daniela Iliescu a fost întrebată de nenumărate ori de către fani de ce nu merge împreună cu familia ei la nuntă, iar răspunsul oferit de frumoasa blondină a fost pe măsura așteptărilor. 

Eu aveam nuntă luată în Italia din vară”

Tensiunea în familia Sterp s-a resimțit chiar și în ziua nunții, deoarece în mediul online s-a făcut mare vâlvă despre absența lui Culiță și a iubitei sale. Pentru a stopa speculațiile, cântărețul a declarat faptul că nunta fratelui său a fost organizată din scurt timp, iar el deja avea de onorat un eveniment. 

„În legătură cu cununia lui Iancu și a lui Denisa vă spun două, trei vorbe pentru că tot am văzut comentarii pe aici aiurea. De ce nu am putut eu să fiu prezent? Ei bine, Iancu și-a pus cununia de vreo lună, maxim două. Eu aveam nuntă luată în Italia din vară, chiar din primăvară, nu mai știu exact, vreo 5-6 luni. Și foarte simplu: a trebuit să vin la nuntă la oamenii ăștia, sunt aici în Italia, n-aveam cum și dacă voiam să fiu prezent, pentru că așa a fost să fie.

Denisa și Iancu s-au căsătorit / foto: Instagram
Denisa și Iancu s-au căsătorit / foto: Instagram

M-a sunat atunci când a pus cununia și mi-a zis că o pune cu o duminică înainte de nuntă, ai liber? N-am. Asta e, nu-i problemă, oricum au făcut doar în familie, mergem la nuntă și ne simțim bine la nuntă, pentru că acolo e important, nunta și cununia religioasă în fața lui Dumnezeu. Pe 27 octombrie, unde o să fiu și eu, dar ca să știți și voi așa, pentru că tot comentați unii aiurea. Sunt în Italia la nuntă, a trebuit să vin să-mi onorez contractul ăsta, că n-aveam cum să lipsesc de aici de la nuntă. Sunt contracte luate, nunți făcute, avansuri date. Nu e așa ușor (…)”, a ținut să spună Culiță Sterp, într-un clip postat pe social media.

„Nu am fost invitată, dar le-am urat casă de piatră” .

Internauții au venit cu o serie de întrebări referitoare la motivul pentru care a lipsit Daniela de la nuntă. Iubita lui Culiță Sterp a spus că nu a fost invitată: „Nu am fost invitată, dar le-am urat casă de piatră”, însă la nuntă va merge alături de Culiță și Milan: „La nuntă vom fi prezenți toți 3, acum așa a fost situația”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner raluca pastrama png
image png
banner oana ionita png
colin farrell  jpg
banner nicolai tand png
banner Petrică Mîțu png
banner andreea marin violeta banica png
zendaya gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net