Îl recunoști? Acum este unul dintre cei mai populari și apreciați prezentatori TV din România

Copilul din imagine este în prezent un bărbat în toată firea, cunoscut de întreaga țară datorită nenumăratelor emisiuni pe care le-a prezentat. Recunoști vedeta din imaginea de mai jos? 

Recunoști vedeta din imagine? / foto: colaj Click!
Recunoști vedeta din imagine? / foto: colaj Click!

Așa cum probabil mulți dintre voi v-ați dat seama, copilul din imaginea prezentată este nimeni-altul decât Dan Negru, îndrăgitul prezentator TV. Încă de la începutul carieri sale, Dan Negru a știut cum să-și facă meseria într-un mod ireproșabil, clădind o carieră de succes și devenind astfel unul dintre cei mai iubiți și respectați oameni din televiziune. 

Dan Negru, amintiri prețioase din copilărie 

Vedeta TV s-a bucurat dintotdeauna de ceea ce i-a oferit viața, el având grijă să fructifice talentul cu care a fost înzestrat. Cu toate că debordează de energie și bunăstare mai mereu, Dan Negru știe că trebuie să facă diferența între starea de spirit umoristică și partea de carieră, fiind un adevărat profesionist. 

Dan Negru / foto: Facebook
Dan Negru / foto: Facebook

În trecut, prezentatorul de la Kanal D vorbea despre perioada copilăriei sale. A recunoscut în timpul unui interviu că a avut o copilărie decentă și mereu s-a bucurat de atenția și grija celor din jurul lui, profitând că este singurul băiat la părinți. 

Și-a amintit cu nostalgie perioada frumoasă din copilăria petrecută în Timișoara, locul în care s-a născut.  Dan Negru a dat dovadă de franchețe atunci când a precizat că povestea lui de viață nu este una demnă de lacrimi, căci a avut șansa să se nască într-o familie din care nu i-a lipsit nimc. 

„Eu nu am avut o copilărie grea, le spun tuturor, am fost răsfățat de toți ai mei, singur copil la părinți, nu mi-a lipsit nimic, firește, în măsura acelor ani. (…) Eu am avut o copilărie excelentă. M-am născut în Timișoara și am fost singurul copil într-o familie cu părinți și bunici care trăiau toți într-o casă cu curte, cu animale, cu grădină și cu vecini români, unguri, sârbi, nemți, așa cum e Timișoara dintotdeauna. Nu mi-a lipsit nimic și nu sunt un bun exemplu de om care a plecat dintr-o copilărie frustrată”, a mărturisit Dan Negru, într-un interviu viva.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net