Dan Negru trage un semnal de alarmă! „Avem Tesla cu bani de la stat, dar dacă vrei sa-ți tragi apă și canal...”

Dan Negru trage un semnal de alarmă, printr-o postare pe contul său de Instagram, asupra priorităților pe care Guvernul le are, atunci când vine vorba despre modul în care cheltuie banii.

Dan Negru scrie despre prioritățile statului / foto: Instagram
Dan Negru scrie despre prioritățile statului / foto: Instagram

Dan Negru a vorbit pe larg, într-o postare pe Instagram, desprea realitatea dură a vieții în mediul rural din țara noastră. Acesta atenționează că România este singura țară din Europa în care un sfert din populație nici măcar nu are toaletă în casă.

Cu toate acestea, potrivit postării lui Dan Negru, Guvernul alocă sume uriașe de bani unor proiecte precum susținerea achiziționării mașinilor electrice, în ciuda condițiilor de viață aproape medievale pe care mulți români trebuie să le îndure.

„Dacă vrei să-ți iei o mașină electrică, statul îți dă mii de euro. Gratis! Dacă vrei sa-ți tragi apă și canal cu “prima conectare” statul îți dă aproape ciuciu, muuult mai puțin! Ne cufurim în fundul curții dar avem Tesla cu bani de la stat.

Suntem singura țară europeană în care aproape un sfert din populație are wc în fundul curții. Am pierdut rânduiala firească a lucrurilor. Statul să subvenționeze mașinile electrice dar tot banii ăia sa-i dea și pentru cufureala din fundu’ curții. Zilele astea, după iureșul viral cu mașinile electrice, mi-au tot dat unii exemplul Suediei, Norvegiei. Aloooo, ăia au 100% locuințe cu wc în interior”, scrie în mesajul postat de Dan Negru.

Sute de școli fără toaletă

Potrivit acestuia, în țara noastră există 200 de școli care au toaletă în curte, iar cei mici sunt forțați să învețe în condiții parcă desprinse din cărțile de istorie, în timp ce Guvernul cheltuie bani pe cu totul alt tip de proiecte.

„Noi avem vreo 200 de școli cu wc în curte, acu’ iarna! Ne plimbăm curu’ în Tesla luate cu subvenții de la stat dar avem copiii care îngheață în wc din curte. Ăștia mici când vor crește se vor pi__șa pe politica voastră. A tuturor !

Cum o fi mai bine? Sărac într-o ţară bogată sau bogat într-o ţară săracă? (casa din fotografie e locuită)”, a scris Dan Negru în postarea de pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net