Urmează 3 zile horror în Capitală! Nicușor Dan a aprobat protestul fermierilor și transportatorilor

Primăria Capitalei a decis să aprobe protestul transportatorilor și fermierilor. Anunțul a fost făcut chiar de către primarul Nicușor Dan, iar protestatarii ar urma să ajungă în București, unde vor protesta de-a lungul zilelor de duminică, luni și marți.

Protestatarii vor putea veni în Capitală / foto: Inquam Photos
Protestatarii vor putea veni în Capitală / foto: Inquam Photos

Urmează câteva zile cu un trafic de foc în București! Primăria Capitalei a hotărât să aprobe protestul fermierilor și transportatorilor, iar aceștia vor sosi în Piața Constituției, unde vor avea dreptul să protesteze de duminică până marți, mai precis, pe 21, 22 și 23 ianuarie. Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat pe pagina sa de Facebook că pentru protest a fost aprobat un număr de 100 de tractoare, 100 de capete de tractor, cât și 5.000 de persoane.

Inițial, Nicușor Dan respinsese cererea protestatarilor de a veni în Capitală, motivând că aceasta „nu era rezonabilă.” Fermierii aveau de gând, inițial, să vină în Piața Constituției de luni până vineri, însoțiți de 15.000 de vehicule, lucru ce ar fi paralizat complet traficul în Capitală.

Protestul fermierilor a fost aprobat

„Am aprobat un protest care nu va afecta traficul din București. Acesta va avea loc duminică, luni și marți în parcarea din Piața Constituției și a fost aprobat pentru 5000 de persoane, 100 de tractoare și 100 de capete tractor de tir”, a anunțat pe pagina sa de Facebook Nicușor Dan.

Se pare că o nouă cerere ar fi fost depusă chiar astăzi la Primăria Capitalei, în care se dorea parobarea unui protest în Piața Victoria.

Potrivit celor de la adevarul.ro, nu ar fi fost nevoie de restricționarea traficului, iar fermierii și transportatorii ar fi dorit să protesteze între 19 și 22 ianuarie, în intervalul orar 06:00 – 24:00. De asemenea, în cerere se mai menționa și prezența la protest a 50.000 de persoane și se dorea permiterea accesului a 200 de utilaje.

Cu toate acestea, se pare că Primăria a optat pentru un alt plan, mai precis, permiterea protestelor pe 21, 22 și 23 ianuarie, unde vor veni 5.000 de participanți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net