Un român a găsit o sumă importantă de bani la un bancomat! Ce a decis să facă ulterior

Poate că mulți dintre noi ne-am gândit ce am face dacă am găsi, pe stradă, bani. Ei bine, un bărbat din Bistrița-Năsăud s-a găsit în fața acestei dileme morale, iar răspunsul lui a fost să își însușească suma de 4.600 de lei. Banii fuseseră uitați la un bancomat, iar bărbatul este acum cercetat penal.

Bărbatul a găsit 4.600 de lei / foto: Pexels
Bărbatul a găsit 4.600 de lei / foto: Pexels

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, este vorba despre un bărbat în vârstă de 33 de ani, care pe data de 22 noiembrie 2023, a luat suma de bani uitată la bancomat. Aceasta fusese extrasă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, care după ce a finalizat tranzacția, a uitat să ia și banii.

„Tranzacţia a fost efectuată la un ATM din oraşul Beclean, iar bărbatul de 46 de ani s-ar fi întors la bancomat în scurt timp, însă nu a mai găsit suma de bani retrasă. În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul de 33 de ani şi-ar fi însuşit banii”, au comunicat cei de la Poliția județeană Bistrița Năsăud, conform sursei citate.

A luat banii găsiți la bancomat

Din fericire, în ciuda faptului că deja a trecut o perioadă destul de îndelungatp de timp de la comiterea faptei, autoritățile au reușit să identifice persoana care a luat banii. Mai mult decât atât, se pare că suma a și fost recuperată integral, iar proprietarul de drept și-a primit banii înapoi. Cu toate acestea, suspectul este acum în fața unor probleme cu legea, fiind cercetat penal pentru însușirea bunului.

„În urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii Compartimentului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei oraşului Beclean au identificat un bărbat de 33 de ani din Spermezeu, bănuit de comiterea infracţiunii de însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor”, au mai conunicat autoritățile.

Potrivit legilor din țara noastră, dacă va fi găsit vinovat pentru fapta sa, suspectul riscă fie o pedeapsă cu închisoarea, de la o lună până la 3 luni, fie o amendă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
Gripa debutează brusc cu febră, dureri de cap și stare generală de rău jpeg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
8 iunie 1922 primul meci tricolori jpg
medic masca covid shutter 1683323431 jpeg
Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay
a0c61ec3 25c9 4f67 a4b0 b6c5c8210168 jpeg
index (2) webp
front farmacista 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net