Un spital impresionant se va construi într-un mare oraș din România! Când se vor finaliza lucrările

Ultima actualizare:

Vești bune pentru locuitorii unui mare oraș din România! Autoritățile au anunțat pregătirea terenului pentru ridicarea unui spital de 3,3 miliarde de lei! O contestație depusă la procedura de achiziție a fost respinsă de către cei de la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor.

Spitalul Regional de Urgență Iași
Spitalul Regional de Urgență Iași

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, acest proiect extrem de util urmează să fie construit în Iași, iar contractul preliminar, ce deja poate fi semnat, include lucrările de organizare a șantierului, excavare grosieră a pământului, devierea rețelelor de utilități, cât și amenajarea căilor temporare de acces. Se pare că numai intervențiile inițiale asupra terenului vor ajunge la o valoare de 26,3 milioane de euro.

Mai mult decât atât, în timp ce deja se pregătește terenul pentru construirea Spitalului Regional de Urgență de la Iași, deja se lucrează la organizarea licitației pentru construirea unității medicale.

„Este o veste foarte bună pentru noi toți. Încep lucrările la SRU Iași. În paralel, se lucrează la demararea celei mai mari licitații organizate vreodată în județul nostru, respectiv cea care presupune construirea unității medicale. Întreg proiectul Spitalului Regional de Urgență Iași este estimat la 3,3 miliarde lei, conform indicatorilor tehnico-economici aprobați la finalul anului trecut de Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu”, a spus, conform sursei citate, prefectul Bogdan Cojocaru.

Un spital uriaș se va construi la Iași

Odată ce construcția se va finaliza, noul spital din Iași va beneficia de 850 de paturi pentru internare continuă, ce vor fi împărțite în 6 centre multidisciplinare. De asemenea, se pare că vor fi disponibile 20 de săli de operație, iar undeva în jur de 3.000 de angajați vor lucra aici.

Spitalul Regional de Urgență de la Iași urmează să ofere atât servicii spitalicești, cât și asistență medicală ambulatorie. Potrivit estimărilor, construcția acestuia ar trebui să se finalizeze în anul 2027. Costul total este de 3,3 miliarde de lei, bani veniți atât din fonduri europene, din bugetul statului, cât și printr-un împrumut la Banca Europeană de Investiții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net