Ce diferență mică de vârstă este între Adrian Mutu și soacra sa! Cât de bine arată mama soției fostului fotbalist

Ultima actualizare:

În acest moment, Adrian Mutu (45 de ani) este liber de contract, după ce el și cei de la Neftchi Baku au hotărât să nu mai lucreze împreună. Cu toate acestea, pe plan personal, lucrurile stau mult mai bine pentru antrenorul român! El trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soția sa, Sandra, dar un lucru care surprinde românii este diferența de vârstă dintre Mutu și soacra sa!

Adrian Mutu este liber de contract / foto: Instagram
Adrian Mutu este liber de contract / foto: Instagram

Adrian Mutu are acum un mariaj de succes, alături de soția sa, Sandra, în vârstă de 30 de ani. Cu ceva timp în urmă, legendarul fotbalist român a mai fost căsătorit, însă acele relații nu au rezistat testului timpului. În 2003, „Briliantul” a divorțat de Alexandra Dinu, iar fix zece ani mai târziu, în 2013, s-a încheiat și mariajul său cu Consuelo Matos.

Dar, potrivit informațiilor oferite de către cei de la digisport.ro, un lucru de care mulți români sunt surprinși acum este diferența de vârstă dintre Adrian Mutu și actuala lui soacră! Mariana Bachici este foarte activă pe rețelele de socializare, iar mulți internauți sunt surpinși să audă câți ani îi despart pe cei doi!

Între Adrian Mutu și soacra lui este o diferență de numai 8 ani

Soacra lui Adrian Mutu este cu 8 ani mai mare / foto: Facebook
Soacra lui Adrian Mutu este cu 8 ani mai mare / foto: Facebook

Destul de recent, antrenorul român a vorbit și despre relația pe care o are cu soacra sa, Adrian Mutu spunând că se împacă foarte bine cu aceasta.

„Cu soacra actuală, da, am (n.r. o relație bună). Cel mai mult îmi place, atunci când gătește, sunt ficățeii, face niște ficăței extraordinari. Nu știu, cred că e rețeta ei”, a mărturisit Adrian Mutu, conform sursei citate.

Mariana Bachini are numai 53 de ani, iar fiica acesteia trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fostul mare fotbalist român.

După despărțirea de prima sa soție, Alexandra Dinu (alături de care are un băiat, Mario), Adrian Mutu a cunoscut-o pe Consuelo Matos, alături de care și are două fete, pe Adriana și Maya. Alături de actuala sa soție, Mutu are un băiețel, Tiago.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net