Ilie Năstase, primele declarații după scandalul monstru cu Ioana! Ce spune despre acuzațiile de infidelitate? „Orice familie se ceartă! Am zis-o la nervi! Sunt mai coleric!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ilie Năstase face lumina după scandalul monstru din stradă cu soția sa, Ioana Simion. Fostul mare tenisman a făcut dezvăluiri, în exclusivitate pentru Click!, despre ce s-a întâmplat la Mamaia, dar și despre acuzațiile de infidelitate la adresa actualei sale soții. 

În urmă două săptămâni, Ilie Năstase (78 de ani) era surprins certându-se în plină stradă cu actuala sa soție, Ioana Simion, la Mamaia. Scandalul a fost monstru, Ilie Năstase acuzându-și atunci soția de infidelitate.

„Cine-i ăla? Ăla-i amantul tău! Te-am văzut, am auzit tot!”, i-ar fi spus fostul mare sportiv soției sale, potrivit cancan.ro.

Ioana Năstase nu a tăcut nici ea: „Ești drogat! Du-te la tine în apartament, că ești bătrân!”

Ulterior, în presă au apărut informații conform cărora bărbatul care ar fi generat scandalul monstru în cuplul Ioana-Ilie Năstase ar fi fost chiar Nick Rădoi, milionarul american, fost iubit al Ioanei Simion. 

Ilie Năstase dezminte acuzațiile de infidelitate: „Ioana mi-a fost fidelă! Am zis-o la nervi” 

La aproximativ două săptămâni de la scandal, Ilie Năstase a ținut să dezmintă, în exclusivitate pentru Click!, acuzațiile de infidelitate la adresa soției sale. 

Fostul tenisman a explicat de ce s-a ajuns, de fapt, la cearta din stradă. 

„Eu sunt mai coleric! Toată lumea mă știe! A fost o ceartă în familie. Eu cred că, în orice familie, sunt astfel de certuri, nu?!

Chestia cu amantul, am zis-o pur și simplu la nervi! Nu a fost adevărat! Vreau să subliniez că eu nu am acuzat-o de infidelitate! 

Eu sunt învățat cu ce se scrie în presă, dar pe ea o afectează, are familie. Ea a fost și este o femeie fidelă!

Ea mie mi-a fost credincioasă în toți acești ani de căsnicie! M-aș fi bucurat să fi cunoscut o femeie ca ea mai devreme!”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate pentru Click! 

Fostul mare tenisman a ținut să mai precizeze că nu are absolut nimic cu Nick Rădoi, milionarul american despre presa a speculat că ar fi fost „amantul” la care Ilie a făcut referire. 

„Nu e nimic adevărat! Nu am nici o treabă cu Nick Rădoi!”, a mai spus tenismanul, pentru Click!

„Nu se pune problema unui divorț!”

Acum apele s-au liniștit în cuplul Ioana-Ilie Năstase, iar fostul tenisman ne-a spus că nu se pune problema unui divorț, Ioana fiind femeia vieții lui.

„Nici un divorț! Nu există așa ceva! Ce am spus atunci, am spus doar la nervi, la supărare. Repet, Ioana e o femeie fidelă!”, a mai spus acesta, pentru Click!

Ioana Simion, a cincea soție a lui Ilie Năstase  

Ioana și Ilie Năstase s-au căsătorit religios la Techirghiol, pe 6 iunie 2020. Cununia civilă au făcut-o cu un an înainte, în luna aprilie.

Ilie Năstase a mai fost căsătorit de patru ori. Primul mariaj a fost la vârsta de 26 de ani în anul 1972, cu Dominique Grazia, un top model belgian. Cei doi au divorțat zece ani mai târziu. Din această primă căsătorie, Ilie Năstase are o fiică, Nathalie. În anul 1984, s-a însurat cu actrița americană Alexandra King, cu care a adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte. Și de aceasta a divorțat după câțiva ani.

După separare, s-a recăsătorit în 2004 cu Amalia Teodorescu cu care are două fiice, Alessia și Emma Alexandra. De aceasta a divorțat în 2010. 

Nasty nu a stat prea mult cu mâinile în sân și s-a căsătorit și a patra oară cu Brigitte Sfăt, în 2013 mai exact, de care a divorțat în 2018. După divorțul de brunetă, Nasty se însura, din nou, în 2019 cu cea de-a cincea soție, Ioana Simion cu care este căsătorit și în prezent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
banner Monica Anghel
fiica virgil iantu foto facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net