Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor! Lidia, fiica „Tribunului”, în lacrimi la mormântul tatălui său! De ce a lipsit soția politicianului de la pomenire?!

Pe 14 septembrie, se împlinesc 9 ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor! Fiicele acestuia, Lidia și Eugenia, i-au făcut tatălui lor, joi 12 septembrie, o slujbă de pomenire și au oferit pachete cu mâncare în memoria politicianului. Soția Tribunului, Doina, a lipsit însă de la ceremonie. 

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață pe 14 septembrie 2015! Politicianul s-a internat la Spitalul Militar și, la doar câteva ore, a suferit un infarct și a decedat. 

De ce a lipsit soția Doina de la parastasul de 9 ani al Tribunului?!

Tribunul a lăsat în urma lui o soție, Doina, și două fete, Eugenia și Lidia, profund îndurerate, care nu uită să-i cinstească amintirea. 

Familia l-a pomenit pe Tribun, joi, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, unde i-au făcut un parastas. Slujba a fost ținută de preotul Emil-Nedelea Cărămizaru, cel care i-a fost prieten și duhovnic lui Corneliu Vadim Tudor în timpul vieții. 

Deși și-ar fi dorit din toată inima să meargă la mormântul soțului ei, Doina Vadim Tudor a rămas acasă fiind țintuită la pat de o răceală. 

Fetele ei, Lidia și Eugenia, au avut grijă ca parastasul tatălui lor să iasă așa cum și-au dorit.

 „Joi a avut loc parastasul de 9 ani de la plecarea tatălui meu la Cer. Un prilej de aducere aminte și de rugăciune pentru sufletul celui care a făcut atât de mult bine cât a trăit pe pământ.

Îi mulțumim Părintelui Emil Nedelea Cărămizaru, de la Biserica Sfantul Gheorghe Nou, Bucuresti Kilometrul Zero. pentru că de 9 ani ne este alături. Este unul dintre prietenii de suflet ai lui tata. 

Le mulțumim și celor care an de an ne sunt alături în această perioadă din an grea pentru noi, fizic dar și cu sufletul. 

Dumnezeu să îi țină sufletul în Lumină!”, a fost mesajul transmis de Lidia Vadim, după comemorarea tatălui ei, acesta postând și câteva imagini pe pagina ei de socializare. 

Lidia Vadim: „Sunt convinsă că el mă sprijină și mă ghidează de acolo de Sus”

Lidia Vadim, fiica cea mare a Tribunului, a intrat în toamna anului trecut în partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) condus de George Simion. Lidia a candidat la Primăria Sectorului 5 al Capitalei. Ea este convinsă că tatăl său, de acolo de Sus, îi ghidează cariera în politică. 

Fiica cea mare a regretatului politician nu-l mai visează, însă, în ultima vreme pe parintele său. 

 „În ultima perioadă, nu l-am mai visat. De obicei, îl visam în momente de cumpănă. 

Sunt convinsă că el mă sprijină și mă ghidează de acolo de Sus în tot ceea ce fac”, a spus Livia Vadim, pentru Click!

Corneliu Vadim Tudor și-a prevestit moartea: „E ultima mea zi!”

Tot Lidia a fost cea care a făcut, la un moment dat, dezvăluiri uluitoare  despre ultima zi din viața Tribunului, 14 septembrie 2015. 

Lidia a fost trezită de mama ei la ora 6:00 dimineața cu vești alarmante legate de starea de sănătate a politicianului. Vadim Tudor se simțea foarte de rău. Au sunat la Ambulanță ca să-l ducă pe Tribun la spital, însă cum aceasta întârzia fiica lui l-a urcat în mașina proprie. 

„A zis: <<Am sunat la Smurd și va veni>>. Am zis: <<Nu există, trage mașina în fața porții și plecăm la spital>>. În momentul în care l-am luat tot pe brațe și l-am dus la mașină s-a pus în ușa de la intrare și a zis: <<Mamă, asta e ultima mea zi, azi vin la tine>>. 

Eu țineam poarta și i-am zis: <<Termină, încetează cu prostiile!>>. I-a zis și mama: <<Nu mai vorbi așa, hai să mergem la spital mai repede!>>, a povestit Lidia, în emisiunea “În Oglindă”. 

La sosirea la spital însă, eforturile depuse de medici pentru a-i salva viața politicianului au fost zadarnice. Acesta ajunsese mult prea târziu. Evaluările medicale ulterioare au dezvăluit că politicianul suferise nu mai puțin de 22 de stopuri cardiace și intrase în moarte cerebrală. 

Click! spune

Corneliu Vadim Tudor a fost un reputat scriitor, politician şi publicist român, care a deţinut funcţiile de senator şi europarlamentar. Acesta a fondat Partidul România Mare. Vadim Tudor a atins apogeul carierei sale politice  în anul 2000, atunci când s-a plasat pe locul 2 în primul tur al alegerilor prezidenţiale. Cel supra-numit Tribunul decedat la doar 65 de ani, pe 14 septembrie 2015.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net