Ce spune Lidia Vadim după ce a pierdut fotoliul de primar de la Sectorul 5: „Mă aștept la orice!”

#Exclusiv Click!

Lidia Vadim, fiica regretatului Vadim Tudor, a pierdut alegerile locale, de la Primăria Sectorului 5, unde peste 100.000 de locuitori din sector au venit să își aleagă edilulul și consilierii locali. După prima numărătoare a voturilor se arată faptul că  Vlad Popescu Piedone, fiul lui Cristian Piedone, a obținut un procent de 38%, Adrian Vigheciu – 20%, Paul Dimitriu – 20% iar Lidia Vadim – 10%. Însă, chiar și așa fiica „Tribunului” este foarte încrezătoare în forțele proprii.

„Aschia nu sare departe de trunchi”! Este o vorbă din popor care i se potrivește perfect și Lidiei Vadim, fiica cea mare a lui Vadim Tudor, unul dintre cei mai vocali oameni din clasa politică. Asta deoarece Lidia a candidat la șefia Primăriei Sectorului 5 pentru fotoliul de primar, însă se pare că de această dată, la aceste alegeri, nu a câștigat potrivit primei numărători de voturi.

„Sunt nedormită de 24 de ore dar mai pot. Deocamdată nu avem rezultatele finale de la alegeri pentru că acum se face numărătoarea paralelă iar după-amiază o să aflăm verdictul final. Sincer mă aștept la orice acum...cum ar fi o răsturnare de situație”, a declarat Lidia Vadim pentru Click!

Tatăl său, modelul ei

În urmă cu nici o lună, Lidia Vadim ne explica motivul pentru care își dorește o carieră în politică:

„Vreau să ajung ca tata. Eu m-am înscris în partidul AUR, m-am înscris de anul trecut, din luna septembrie. Acum sunt în focuri cu campania electorală”.

Click! spune

Corneliu Vadim Tudor a fost un scriitor, politician şi publicist român, care a deţinut funcţiile de senator şi europarlamentar. A fondat Partidul România Mare. Apogeul carierei sale politice l-a atins în anul 2000, când s-a plasat pe locul 2 în primul tur al alegerilor prezidenţiale. A murit la 65 de ani, pe 14 septembrie 2015.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
viitura sat slatioara 2 1024x576 jpg
sex jpg
zarug lorelai asia expresz jpeg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock
f86f6691 60b5 4a3c a365 aa8e678c0156 (1) jpeg
NZ9TprqoX8S 3L jpg
image png
Mirosuri neplacute Asa poti avea o casa parfumata si primitoare  Sursa foto shutterstock 1892880535 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net