Fiica lui Corneliu Vadim Tudor s-a înscris într-un partid politic. Care este alegerea făcută

Lidia Tudor, una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor, intră în politică şi a anunţat o alianţă cu AUR, partidul condus de George Simion. Lidia a plecat în 2019 din Partidul România Mare, fondat de tatăl său şi a încercat apoi să pune bazele Partidului Vadimist Român, însă nu a avut succes, scrie adevărul.ro. 

Lidia Tudor s-a înscris în partidul AUR Foto: Facebook
Lidia Tudor s-a înscris în partidul AUR Foto: Facebook

 Ce a declarat Lidia Vadim Tudor

Tatăl meu ar fi vrut să îi continui crezul politic, asta cu siguranță, și să-i duc mai departe moștenirea morală pe care ne-a lăsat-o tuturor. Am luat destul de târziu această decizie, la opt ani după ce tata a plecat dintre noi. Dar mi-am adus aminte chiar astăzi niște versuri pe care el le-a scris cu puțin timp înainte să moară, în care se întreba ce-i de făcut. Mai avem vreo speranţă", a spus Lidia Vadim Tudor.

Ea şi-a mai exprimat regretul că tatăl său nu a apucat să întrezărească speranţa pentru România, pe care noua generaţie politică se pare că o deţine. „Din păcate, el nu a apucat să îndrezărească această speranță, pentru că a plecat mult prea devreme, mult prea obosit și mult prea sătul de tot ceea ce se întâmpla în politica românească", a punctat fiica fondatorului Partidului România Mare.

Lidia Vadim Tudor este convinsă de alegerea făcută

Lidia Vadim Tudor a mai menţionat că este convinsă că decizia de a se alia politic cu AUR este ghidată şi insuflată de tatăl său. „Așa cum am spus, toate deciziile pe care le-am luat de când el a plecat au fost ghidate de el printr-un fir nevăzut. Și sunt convinsă că și această decizie este de asemenea ghidată sau insuflată de el", a spus Lidia Vadim. 

Prezent în emisiunea de la Antena 3, liderul AUR George Simion a spus încântat: „E binevenită Lidia in echipa noastră”. Întrebat dacă Lidia Vadim Tudor va fi cap de listă în alegerile europarlamentare din partea AUR, el nu a respins ideea, dar a evitat răspunsul.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net