Imagini incredibile. Ce are Antonia în frigider: a dat o avere pe ceva ce toți românii consideră banal

Imagini incredibile! Ce are Antonia în frigider? Ei bine artista arată într-un mare fel la cei 34 de ani ai săi și oamenii ar putea băga mâna în foc că urmează o dietă extrem de strictă. Totuși, nu este chiar așa. Deși se întreține foarte bine, Antonia nu își refuză anumite plăceri vinovate. Dovadă stau chiar ultimele imagini postate de artista pe InstaStory.

Ce are Antonia în frigider
Ce are Antonia în frigider

Ce are Antonia în frigider

După 3 nașteri și o viață plină de activități, Antonia are impecabil! Frumoasa artistă se menține într-o formă de invidiat și nu ratează nicio ocazie să se mândrească cu corpul său bine sculptat pe rețelele de socializare. Oamenii ar putea crede că pentru un așa trup, Antonia face mari sacrificii, iată însă că nu este chiar așa! Într-adevăr urmează o dietă, dar nu se abține de la anumite pofte. De pildă, recent Antonia a postat pe InstaStory imagini cu niște castraveți murați zemoși, comercializați în State cu precădere. Acești castraveți gigant vin în diferite arome și sunt o adevărată explozie de gusturi. Mai mult decât atât, un astfel de castravete nu este nici prea ieftin, iar în magazinele specializate de la noi din țară îl găsim la prețul de 25 de lei!

În plus, mai mulți specialiști din afară avertizează că conținutul de sare din aceste produse este foarte ridicat așa că nu trebuie consumate prea des. Sperăm însă că Antonia și-a făcut pofta și că își va urma dieta specială în continuare.

Ce dietă urmează Antonia

Într-un interviu exclusiv pentru VIVA, Antonia a povestit că face sport chiar și de 5 ori pe săptămână și că îi place să se antreneze alături de soțul său Alex Velea, care o motivează foarte mult.

Artista a dezvăluit însă și ce alimente consumă foarte des: „Încerc să respect anumite principii alimentare, mai ales că fac și sport pentru a mă menține în formă și pentru a avea corpul mult dorit. Cel mai des mănânc piept de pui la grătar sau vită la grătar cu multe legume, salate. Dar nu înseamnă că nu îmi fac și mici bucurii și nu mănânc și dulciuri sau junk food, de exemplu, dar mult mai rar. Nu am ținut diete care mi-au dăunat, am fost întotdeauna adepta unui stil de viață din care sportul să nu lipsească și grija față de regimul alimentar, plus genetica, așa că nu am avut fluctuații mari de greutate decât în perioada celor trei sarcini.”, a spus Antonia pentru VIVA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net