Imagini porno și necenzurate cu sânii Loredanei Chivu. Așa se afișează pe OnlyFans

Loredana Chivu a anunțat în urmă cu doar câteva luni că a decis să-și multiplice veniturile. Și-a creat cont pe OnlyFans, platforma dedicată conținutul exclusiv pentru adulți. Blondina are cu ce se lăuda, căci banii investiți în nenumăratele operații estetice o ajută să vândă conținut de calitate. 

Cum se pozează Loredana Chivu pe OnlyFans / foto: Colaj Click!
Cum se pozează Loredana Chivu pe OnlyFans / foto: Colaj Click!

Vedeta s-a dezbrăcat de inhibiții, a ales cele mai potrivite cadre și s-a pozat cu sânii la vedere. Așa o ilustrează una dintre fotografiile de pe platformă pe Loredana Chivu, care a ales să-și expună formele voluptoase, mai ales după ce și-a pus cele mai mari silicoane din România. 

Loredana Chivu, goală pe jumătate pe OnlyFans 

Din ce în ce mai multe persoane publice din România au ales să-și facă o sursă de venit din OnlyFans. Unele o recunosc asumat, altele mai puțin. Între timp, Loredana Chivu, la scurt timp după ce a luat decizia de a se număra printre ele, a anunțat pe rețelele de socializare că acum fotografii deocheate cu ea pot fi văzut, contra-cost, desigur, pe platforma OnlyFans

Loredana Chivu, așa cum nu ai mai văzut-o / foto: OnlyFans
Loredana Chivu, așa cum nu ai mai văzut-o / foto: OnlyFans

Loredana Chivu a bifat o nouă operație estetică 

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că Loredana se numără printre persoanele care au cele mai multe operații estetice. Din dorința de a arăta mai bine, așa cum ea a afirmat, a decis să-și înlocuiască implanturile pe care le avea, de 1600 ml, cu unele mult mai mari, de 2100 ml.

„Tot ce mi-am făcut, mi-am făcut pentru mine, să mă simt eu împlinită, nu am făcut pentru vreun iubit sau pentru cineva anume”, a explicat Loredana Chivu. „Pur și simplu asta mi-am dorit”, a mai spus ea, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Blondina a profitat de faptul că a ajuns din nou pe masa de operație, și a optat pentru o liposucție:  „Mi-am pus alte silicoane și mi-am făcut și o liposucție”, a mai spus ea . „Acum am  un abdomen plat, o talie de viespe, sâni mari și pot spune că am și cel mai frumos fund de la noi din țară”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net