Împăcare cu lacrimi, pe scenă, după 25 de ani de reproșuri! Andreea Bălan: „Tata, te-am căutat în mulți oameni din viața mea!” Video Exclusiv

#Exclusiv Click!

Moment plin de emoție, aseară, pe scena Sălii Palatului, în timpul concertului „Povestea sufletului meu”, susținut de Andreea Bălan! Artista și tatăl ei, Săndel Bălan, autorul pieselor trupei Andre, „Lasă-mă, papa, la mare!” și „Moșule, ce tânăr ești!”, au vorbit public despre iertare, despre împăcare, după 25 de ani de reproșuri. Exclusiv pentru Click!, compozitorul Săndel Bălan ne-a oferit o declarație de suflet.

Andreea Bălan: „Este un moment despre iertare”

Artista Andreea Bălan le-a oferit fanilor săi și un moment emoționant, de suflet. Înainte de a cânta în duet cu tatăl ei, Săndel Bălan, piesa „Flori de tei”, Andreea a vorbit despre iertare, despre împăcare, după ani și ani de conflicte în familie:

„Acest moment mă vindecă pe mine, în totalitate, este un moment despre iertare și nu despre orice fel de iertare. Trebuie să iertăm cu toată ființa, să dorim binele tuturor. Doar prin iertare și prin iubire putem fi împliniți cu adevărat. Indiferent de greșeli, trebuie să iertăm și să iubim necondiționat.

Pentru mine, este cel mai greu moment, este momentul meu vindecător. Doamnelor și domnilor, aplauze pentru tatăl meu, Săndel Bălan! Mulțumesc tati, datorită ție sunt puternică și am reușit. Toată viața mea te-am căutat în mulți oameni. Nu mi-am dorit decât ca tu și mama să fiți mândri de mine!”. 

Iar el i-a răspuns cu lacrimi în ochi:

„Sunt mândru de tine, te iubesc, Andreea!”.

„Nu consider că eu și Andreea am fost certați”

Contactat de Click!, după duetul lor cu piesa „Flori de tei”, care a impresionat întreaga sală, fiind, de fapt și momentul de aur, Săndel Bălan ne-a vorbit cu mare emoție despre spectacolul de aseară, în care a fost invitatul de onoare al fiicei sale:

„Nu consider că eu și Andreea am fost certați, au mai fost, da, reproșuri, dar eu niciodată nu am fost supărat pe ea. M-a bucurat atât de mult când a zis că m-a căutat în oamenii din viața ei. Mi-a spus că forța îi vine de la părinții care au fost în spate și au sprijinit-o. Ea este totul pentru mine, o iubesc!”.

Povestea piesei „Flori de tei”, simbolul împăcării lor

Săndel Bălan ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, și povestea piesei „Flori de tei”, cântată aseară împreună, ca simbol al vindecării:

„Piesa nu este compusă de mine, ci de Costel Iordache, eu am cântat-o, în tinerețe, la Galați, unde am avut trupă. Apoi, am transformat-o, din folk, în muzică dance, pentru Andre, a avut și un videoclip, foarte scump, de 11.000 de dolari. Lumea s-a ridicat în picioare, ne-a aplaudat. După Andre, nu am mai compus pentru fiica mea, las la latitudinea ei să-și aleagă piesele și compozitorii”.

Săndel Bălan a stat lângă Victor Cornea, în sală

La spectacol a fost prezent și jucătorul de tenis Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan:

„Victor a stat lângă mine, lângă soția mea și lângă fiicele Andreei, nepoatele mele. Am stat cu toții, până la sfârșit, show-ul a durat cam trei ore, am fost acolo, am susținut-o din sală. Ambele nepoate au voci frumoase, dar nu știu dacă Andreea le va îndruma și spre o carieră în muzică. Poate, cândva, le voi compune și lor piese”, ne-a mai declarat Săndel Bălan.

Andreea i-a reproșat adesea tatălui ei că i-a tocat banii din muzică

Andreea Bălan a povestit adesea despre scandalurile cu tatăl ei, Săndel Bălan, din vremea când acesta era impresarul și compozitorul trupei Andre:

„Eu, la 18 ani, m-am trezit că nu am nimic, după un milion de discuri vândute. Am fugit la București, am stat într-o garsonieră și mi-am luat un Peugeot în rate”, povestea ea, la PRO TV, în urmă cu câțiva ani.

Imediat a venit și replica tatălui ei, Săndel Bălan:

„Trupa Andre a fost pe val doi ani, atât au mers în concerte, al 3-lea an s-a spart, a colaborat 6 luni cu Alina Sorescu, n-a mers, s-a întors Antoneasca. Luau 1.000 de dolari, am socotit și ăștia se împărțeau la doi. 100.000 de dolari am câstigat, adică vreo 70.000 de euro. Bani care au fost investiți înapoi. Am cumpărat un apartament, doua mașini, clipuri făcute, filmări, ăia au fost banii, am mers în concediu, deși ea a spus că n-a mers nicăieri. Nu înțeleg de ce și-a murdărit familia cu declarațiile ei", spunea Săndel Bălan, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
BeFunky collage (40) jpg
banner Dinu Maxer
madalina ghenea cannes9 jpg
Banner Otilia Bilionera
banner Mihai Traistariu
serban pavlu manifest pentru vot jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (39) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net