În sezonul estival, vedetele fac bani, în familie, pe litoral! Cât câștigă Dinu Maxer, Daniela Gyorfi și Ionuț Dolănescu la un concert: „Ne-am unit forțele!”

#Exclusiv Click!

Dinu Maxer și iubita lui, actrița Madalena Chihaia, câștigă mii de euro, împreună, în sezonul estival 2024. Ea ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, ce onorariu au, în doi, pe scenă. Dar și alte vedete, precum Daniela Gyorfi și Ionuț Dolănescu, fac bani frumoși, în familie, la evenimentele de pe litoral, dar și la botezuri și la cumetrii, unde sunt foarte solicitați.

Magdalena Chihaia: „Eu și Dinu ne-am unit forțele!”

Solistul Dinu Maxer va colabora, pe plan profesional, cu viitoarea lui soție, actrița Magdalena Chihaia. Ea ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, unde vor susține spectacole, vara aceasta:

„Dacă înainte fiecare era pe domeniul lui și prezentam separat, acum ne-am unit forțele și la unele evenimente, nunți, botezuri, cumetrii și festivaluri prezentăm împreună. Prima dată o să ne vedeți prezentând Radar de Media Summer Gala, pe 25 iunie, la Aristocrat, un super eveniment monden, pe care eu l-am mai prezentat, ani la rând, alături de Dorin Huntai, fondatorul Radar de Media”.Onorariul lor la un eveniment: ”Ies proiecte magice!”

Câți bani câștigă împreună?

Magdalena Chihaia ne-a mai menționat și onorariul lor, la petreceri, care este în funcție de cerințele organizatorilor și mirilor, la nunți:

„Prețul pe evenimente împreună începe de la 1.200 euro și e în funcție de ce anume își doresc mirii sau organizatorii, putem realiza astfel: eu, un moment de umor, de 30 minute, cu Sora Magdalena, personajul care a șocat o țară întreagă, ajungând de doua ori în finala iUmor (Antena 1) sau entertainment prin dans. Iar Dinu poate susține un recital de 30 minute cu momente de following. Bineînțeles, la acestea se adaugă show-urile de dans cu fetele mele, The Divas, care au participat la iUmor și la StandUp Revolution, sau diverse jocuri la furatul miresei.

Amândoi suntem super profi în ceea ce facem și vrem ca publicul să zâmbească și să se bucure alături de noi, uitând de grijile cotidiene. Consider că, în decursul anilor, ne-am făcut reclamă fiecare dintre noi prin recomandări, atât la baluri, festivaluri și la diverse evenimente corporate. Iar acum, când ne-am unit forțele, o să fim și mai căutați și mai iubiți de public. Amândoi ne adorăm profesia și atunci când pui tot sufletul în ceea ce faci sigur ies proiecte magice”, a mai menționat ea, pentru Click!

Cât câștigă Daniela Gyorfi și iubitul ei, care îi e și impresar?

Nu mai e un secret că solista Daniela Gyorfi și iubitul ei, George Tal, sunt mereu împreună, la cântări, el fiindu-i și impresar. Onorariul lor pentru un eveniment este de 2.500 de euro, potrivit organizorilor de spectacole. Daniela ne-a vorbit despre programul din acest sezon estival:

„Acum plec la spectacole, prin țară, am multe cântări, nunți, petreceri, în 2024. Voi cânta însă și la mare, pentru turiștii veniți pe litoral, voi susține recitaluri, în câteva localuri din stațiuni, dar voi fi și în spectacolele de la malul mării, de la teatrele de vară, alături de alți mari artiști. Doamne ajută, am evenimente!”, ne-a declarat Daniela Gyorfi, exclusiv pentru Click!

Ionuț Dolănescu și soția lui nu-s deloc scumpi

Ionuț Dolănescu și soția lui, Doinița, violonistă, au mare succes la public, în această formulă de aur, prezentând la evenimente un antrenant program de muzică populară. Nu cer foarte mulți bani, în comparație cu alți artiști, onorariul lor fiind cuprins 1.500 și 2.000 de euro, în funcție de locul evenimentului, dar și de durata programului muzical. Ionuț Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu, a moștenit talentul artistic al regretatului său tată, care s-a stins din viață în urmă cu 15 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net